Az RTL Klub nagyágyúkat vet be ősszel a TV2 ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BK-t szerintem a nõk nézik, félnapokat képesek trécselni mások életérõl és még este leülnek a tv elé és bámulják a kitalált gagyi történeteket mások életérõl, de ez van... õket ez érdekli... le sem tolják a hd-t...
nekik meg az hót unalmas amikor törpék körözgetnek 2 órán keresztül
kár ezeken feszengeni....
Lehet kéne egy felmérés arról, hogy kinek milyen tévéje van otthon, de ennek hiányában nem egyértelmû, hogy melyik fajtából van több, személy szerint én örülök a 16:9-nek!
Ezt most komolyan gondoltad? Szerinted létezik olyan, hogy egyszerre, mind a 10 millió lakos ugyanazt nézze? Ebben még a csecsemõk is benne lennének, õket azért nem akarod potenciális nézõnek avanzsálni amikor is rázsibbadnak a tévére ugyan de nyilván nem fogják fel mi zajlik ott!
A legnézettebb mûsorokról beszéltem, ott meg bármennyire is fáj, de a BK vezet. Ilyen szinten kisebbség! Vágod? Amúgy meg ez az adat nyilván a teljesség igénye nélkül készült, mert engem pl egyszer sem kérdeztek meg, hogy néztem-e vagy sem. De ha valaki nem nézte meg éppen az adott pillanatban, attól még késõbb megnézhette felvételrõl!
"Te vagy a lúzer, és még ilyen hülyeségekkel is eteted magad ... a végén még megmagyarázod itt nekem, hogy a BK mennyire de nagyon jó sorozat ... ez már mindennek az alja."
Nem akarok én neked megmagyarázni semmit, mindenki eldönti nézi-e, és hogy számára mennyire jó, vagy sem! De ezt azért te se akard eldönteni. Mint látható, sokan nézik és téged pedig pont leszarnak a véleményeddel együtt.
Számodra szar. Hát legyen! De ettõl még nem igénytelen, csak számodra nem üti meg a mércét.
Amúgy én sem nézem, nálunk is a feleségem nézi, de néha-néha megnézem én is, bevallom. Szóval ne te akard meghatározni, hogy mi az igényes meg mi nem az!
Nem gyûlölöm, csak szimplán ugyan oda sorolom, ahová a többi ZS kategóriás sorozatot, legyen az bármelyik ország népeinek gyümölcse. Bár bevallom, van ennél lejjebb is, a Jóban Rosszban képében ... annak a reklámjától is hányok 😊
"A nézettségi adatok alapján te a kisebbséghez tartozol, hiszen millióan nézik. Értékeld át az igényesség fogalmát."
Bocs, de 10 millióból mennyien is nézik? 1,5 millióan? Ki is tartozik akkor a kisebbséghez? Ez a szám még a rendes adófizetõk 50%-át sem éri el ... Te vagy a lúzer, és még ilyen hülyeségekkel is eteted magad ... a végén még megmagyarázod itt nekem, hogy a BK mennyire de nagyon jó sorozat ... ez már mindennek az alja.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Hát lol wazzeg, ez aztán tényleg majd odabasz, egy rakat szar...
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
modern
"a mintegy 6 millió magyar embernek akinek nincs kábel tvje, annak meg abszolúlt nem éri meg az LCD"
Ez inkább úgy helyes, hogy azoknak nem éri meg, akiknek kábel tévéjük van. Míg ott most kezdõdik a digitálisra való átállás, addig a mûholdason most megy a HD átállás, mivel ott évek óta digitális az adás. A sima kábel a lehetõ legrosszabb minõség, nem is értem miért csak a kábelt és a mindig tv-t említetted meg. Ott vannak a mûholdas szolgáltatók (Digi Tv kizárva, az egy rakás fos), de ott van az iptv is, szóval van bõven lehetõsége az embereknek, hogy kihasználhassák a jobb tévéz adta lehetõségeket. Full hd persze egyelõre nincs értelme, de a 720p, vagyis a ready tévék is gyönyörû képet adnak és az említett áron már meg lehet õket vásárolni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Donceleger, lehet igazad van, de ismeretségi körben és családban 20 CRT TV-re jut kb. 3 LCD. boltokban azok vették és veszik, akik megengedhették maguknak a 150K-tól csillagos égig. Mostanában estek annyit, hogy kapsz már 70-80K között. És ugyan sokan vettek részletre olyanok, akik igaziból nem engedhették volna meg maguknak, de nem a potenciális nézõk nagyobbik fele. Szerintem.
ETS 2 + Logitech Driving Force GT
A nézettségi adatok alapján te a kisebbséghez tartozol, hiszen millióan nézik. Értékeld át az igényesség fogalmát.
Bár én nem igénytelenezlek le, csak mert nem nézed, de tudod, valakinek ez a fontos és ezt nem megérteni, hát erre is van hozzáfûznivalóm, ez pedig a lúzer!
Mûszaki boltban dolgoztam 10 évig, és megértem, hogy egy csereakció ideje alatt egy új LED tv-re egy mûködõképes LCD tv-t hoztak be, Panasonicot! Na ez a nem mindegy!
Izgalmas, amikor egy film kitölti a 72 centis TV középsõ harmadát és a pici kis dolgokból semmit nem látsz. Biztos nem lesznek idegesek és nem kapcsolnak át máshová. Én a 16/9-et egyenlõre DVB-T részen erõltetném, hiszen ott a hagyományos készülékek sokkal kisebb számban vannak jelen.
https://twitter.com/foodlfg
Erre se tudok mit mondani ... a BK-nak még a Junost TV is minõségi platform 😄
Mit várunk a ker TV-tõl, ha emberek tízezreinek annyira fontos a BK, hogy képesek felvenni és visszanézni ... végül is kiszolgálják az igényeket ... lehet az igényekkel van a baj, nem a ker TV-kkel!
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ettõl még a tv-ben nem õket mutatják. Sajnos.
Ugyanakkor az is igaz, hogy ezek kevésbé lennének színvonalas mérkõzések, hiszen nem egy osztály a kettõ.
"te is azok közé tartozol akik azt is letagadják hogy egyáltalán hallottak az említett mûsorokról, közben a listádon az elsõ a retekklub, a második meg a tv2!"
Ha így volna beismerném, mert felvállalnám a saját véleményem, ahogy most is teszem. Az RTL és TV2 90%-ban népbutítást mûvel és az a szörnyû, hogy azért, mert erre van igény... persze amíg nem próbálják meg a másik utat....
"rossznak nem mondanám"
NINCS, LEHETETLEN olyan filmsorozatot megalkotni, amire 6000 rész után rá lehet aggatni, hogy nem rossz. 6000 rész a világ legérdekesebb témájából is fos lehet a vége felé.
Egyébként az IMDB-s 2.6/10-es értékelés elég sokat elárul a "rossz" fogalmáról. Nagyjából ennyit kapott a Marabunta a gyilkos hangyáival meg a Gyilkos cápa vs. óriáspolip. Egy szint.
De rendben, gyõzz meg: Mitõl jó a barátok közt?
"de hisz léteznek ezek a csatornák, akkor meg miért akarod, hogy ezek is ilyeneket adjanak?"
Az a gáz, hogy azokon a csatornákon 10 percenként reklám van. Ahol 2 perce még tömegmészárlásról volt szó, ott a következõ percben a hüvelygombáról értekeznek. Teljesen tönkreteszik az élményt.
Mondom: Nem nézek tv-t évek óta, mert nézhetetlen a mûsorok minõsége.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De a tény az tény, szaktudásuk nem sok van, még a pilótákat is összekeverik, ráadásul nem is ugyan abban a csapatban vannak! LOL
Nehogymá' mikrofonközelbe kerüljön olyan is, aki ért hozzá (Farkas Péter pl...)
Csinálj egy szavazást és a végeredményt linkeld ide! Kíváncsian várom az eredményt!
Amúgy a bk engem sem érdekel, néha megnézek egy-egy részt az asszonnyal. Rossznak nem mondanám, akkor már inkább ez, mint a latin amerikai nyálas sorozatok, ahol egy mondatban 6szor mondják ki egymás nevét, de a teljeset, mintha retardált lenne mindegyik és hajlamosak lennének elfelejteni a neveket, ezért ismételgetik. Meg ez a beléd vagyok esve, megõrülök érted, de kiderül hogy a testvéred, aztán mégsem, de ennek ellenére mégsem lehetünk egymáséi, de mardos az õrület, inkább meghalok típusú szennyek!
Egyébként meg nem kevésbé szánalmas, hogy itt fikázod a ker csatikat. Nyilván széllel szemben hugyozol, mert több ezer ember nem tévedhet alapon még mindig a legnézettebbek között szerepel. Ameddig így lesz, lesz bk!
Említetted a természetfilmeket, történelmi filmeket stb.., de hisz léteznek ezek a csatornák, akkor meg miért akarod, hogy ezek is ilyeneket adjanak? Hát nézd azokat. Megjegyzem, ha azokat néznéd, akkor most nem tudtad volna fikázni a ker csatikat.
Csak az mérgesít kissé, hogy 28.-án lesz futam és ezek meg csak 29.-étõl 16/9!
Tudod, nem is az RTL a hülye, hogy a szart lapátolja a plebsnek, hanem a birka fogyasztók. Szerinted mennyire vall értelmes emberre, aki egy olyan sorozatot néz amely több, mint 1 évtizede tart és nagyjából a 6000. résznél jár?
Iszonyat szánalmas.
Az a k. nagy helyzet, hogyha a birkák befejeznék a bégetést az ilyen szemetek elõtt, akkor talán(!) a ker. tv ráébredne, hogy attól, hogy a nép megeszi a moslékot, még lehet, hogy lucernával is meg lehetne próbálkozni fõmûsoridõben.
Nem "Vers mindenek"-szerû rétegmûsorra gondolok, hanem teszem azt szórakoztató/történelmi vagy természetfilmekre, kalandfilmekre, intelligensebb kvízekre, hogy mûvelõdve szórakozzon végre a parasztja, ne a Magdi anyus szellemét bambulja vagy éppen azt, ahogy Alekosz a faxát mossa.
Botrány, felháborító és bicskanyitogató az egész.
Évek óta nem nézem a fizetõs szemetjüket, se a bundázott foci meccseket, se a ki a gazdagabb forma1-es hulladékokat.
Tudom, hogy vissza lehet nézni, de inkább nézem nagyobb képernyõn kényelmesen a kanapén mint a széken ülve 20 cm-rõl bámulva a monitort. 😊)
Mert ugye mindennek megvan a rendeltetése! 😊
Egyébként az RTLKlub saját mûsorait vissza lehet nézni a weboldalukról, nem kell felvenni 😉
"Akkor se neznem, ha kotelezo lenne, es buntetnek aki nem nezi" .
Nincs annyi focirajongó, vagy legalábbis annyi focirajongó házas/pár, akiknél minden fél igényeit kielégíti, ha focimeccs megy fõmûsoridõben a dobozban.
Az meg, hogy 20-30 milliárdos játszik egymással, ez elmondható szinte minden sportra! Feltételezem, akkor te inkább vagy nem is nézel sportot, vagy csak amatõr szinten maradsz!
De a pénz mellett itt már tudás is van, ami látványos meccseket eredményez, mivel itt európa elitjérõl van szó!
Bár ez szubjektív vélemény, így az sem érdekel, ha a retekklub nyer kedd esténként, én legalább jól szórakozom a képernyõ elõtt ülve BL-t nézve!
"(A TV2-es Bajnokok Ligáját ebbe az idõpontban valószínûleg minden megverné.)"
Ez így szerintem pontatlan, pont fordítva van!
Én bevallom szoktam nézni, de hogy izgalommal várom-e? Egy ajándékot szokás izgalommal várni, nem pedig ezt. Sorozatokat szoktam nézni, nem a való világra gondoltam. A tehetségkutató rendben van, több ilyen kéne, mint celebgyártóból!
Azért az Odaát c. sorozatot is folytathatták volna. 😞((
Egy másodpercet nem fogok nézni belõle. (62%)
Megnézem, kik játszanak, és eldöntöm, nézem-e. (26%)
Nézni fogom. (12%)
Összesen 260 válaszadó.
Várakozással vegyes izgalommal várod
az RTL Klub õszét?
Nem. (76%)
Igen. (24%)
Összesen 207 válaszadó.
remélem a retkesek is szokták ezt nézni<#mf1>#mf1>
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
H3nG: Csak tájékoztat, ezt ne rójad már fel neki 😊)