Gondolom neked akkor nem kellett semmit állítgatnod. Első indításkor a "The Instruction at 0x00000000 referenced memory at 0x00000000 the memory could not be written" hibaüzenetet kaptam, aztán a játék újraindítása után az Intel kártyával indította el, iszonyat kevés fps természetesen emiatt... NVIDIA vezérlőpultban beállítottam, hogy az NVIDIA kártyát használja (legújabb driverek vannak fent, stb, stb...). mégsem. Újra kellett indítanom a gépet, hogy megint megpróbálja az NVIDIA-t, de ismét hibaüzenet és ismét kezdhettem előröl.
Próbáltam még, hogy a parancsikonba beleírtam, hogy "-dx9" (support is ezt ajánlotta) és rendszergazdaként elindítani. Ebben az esetben elindul hibaüzenet nélkül, viszont először fekete képernyő, majd az asztalt látom az ikonokkal, viszont a játék fut a háttérben, hallom a background zenét, de ha alt+tab-al kiválasztom, akkor is csak az asztalt látom, semmi egyéb. Feladatkezelőben tudom csak kilőni, utána viszont elindul, de megint ultrakevés fps és az INTEL kártyát használja, nem az NVIDIA-t...
Próbáltam még a kompatibilitást állítgatni, meg igazából mindent végigpróbáltam amit találtam a hivatalos fórumon, de egyik sem segített.
@devilking: Kitöltöttem a tesztet és ha jól emlékszem kb. a legelsők közt jelentkezhettem anno... Igaz laptop config-al, szóval lehet ezért is kaptam meghívót, hogy tudják vizsgálni ezt a problémát amit leírtam.