• dyra
    #40
    "a te világodban egy random család elvonul a lakás 4 zugába és internetezik. a való világban a család néhány tagja leül a tévé elé és ejtőzik, beszél, laptopozik. a tévézés nem kicsit társas elfoglaltság, sok családnál az egyetlen, ami összehozza őket 5 óra után, miután vége a melónak."

    ezen nagyon jót nevettem. Miről beszélsz? Átlag Magyar családban minimálisan 2 TV van. Hol ülnek ők össze a TV előtt? Megmondom hol ülnek össze a TV előtt a focimeccsek előtt a kocsmában.

    "én sosem néznék például, de rengetegen, mág azok közül is, akik letöltenek, dettó tévéznek. én is érveltem azzal errefele, hogy mennyivel jobb, ha az ember sajátmaga dönti el, mi legyen a tévében, de az már-már a kultúra része, hogy a néző a tévéra bízza magát."

    menj fel egy torrent oldalra és nézd meg, hogy egy egy népszerűbb sorozatot hányszor szedtek le és mennyi tolják éppen vissza. Torrent oldalból meg igencsak sok van. Mostanra több százezer ember így néz sorozatokat. Tagadhatod, hogy ez nem igaz, csak attól nem lesz igazad.

    A nézettségi adatokról meg annyit, hogy a foci Világbajnoki döntőt rendere elveri a Barátok közt. Azt hiszem ezek után nincs miről beszélgetni. VB döntő alatt megáll az élet mindenhol, erre egy szerencsétlen mérési módszernek köszönhetően kihozzák, hogy a Barátok közt nézettebb. Ezek után mi a büdös fenéért higgyem el hogy a nézettségi adatok a valóságot tükrözik?