• B0nFire
    #38
    Azért ne felejtsük már el, hogy azért vannak _tévéműsorok_ a neten, mert vannak akik nézik is a tévét, és ezért a hirdetők fizetnek, így a tévék megélnek és tudnak _nekünk_ további műsorokat gyártani.

    Na most, ha mindenki leszokik a tévénézésről, akkor a hirdető nem hirdet rajta, a tévé meg csődbe megy, és nem készít több tévéműsort.

    Hollywood dettó. Ha nincsenek tévénézők, nem készülnek _tévésorozatok_ sem, hiszen a sorozatokat 99%-ban nem mozi- hanem tévéforgalmazásra szánják.

    Ue érvényes a mozira. A látogatók számának csökkenésével egyenes arányban csökken az értékelhető produkciók száma. Számomra ez nyilvánvaló. És nem csak Hollywoodon látszik ez. A 80-as években rengeteg jobbnál-jobb francia, olasz, cseh és egyéb vígjátékot gyártottak. Az azokban szereplő színészek jó része még mai is aktív (lehetne), mégsem készülnek jó filmek, vígjátékok. Amit ma vígjátéknak neveznek, az az amerikai szarós-fingós, "trágárkodunk, oszt jó poén lesz"-filmek, melyek engem egyre kevésbé érintenek meg.

    A hollywoodi Marvel-dömping meg már igencsak csapkodja nálam a biztosítékot, meg az idióta CGI animációs filmek. Szinte nincs is más.

    Szóval maradjunk annyiban, hogy jó az, ha még sok "agyhalott" nézi a tévét, addig ugyanis nekünk is van mit letölteni.