• doctore8
    "A logikád ott hibádzik, hogy az orvosi ellátás javítása azokban az országokban, ahol a kultúra, az írástudók aránya nem ér el egy bizonyos szintet ott egyértelműen népességrobbanást okoz."
    Nem hibádzik. Ha jól emlékszem egy energia jövőjéről szóló fórumon hozta fel Gates és ott úgy említette, hogy az évszázad végére csökken a népesség.

"Ha az az igaz, amit te írsz, akkor ezzel az aprósággal ezexerint Bill nincs tisztában."
    Szerintem nem lehet mindenki mindennel tisztában, gondolom a szakértők javasolták ezt a módszert. A szándék egyértelműen Gates-é.

"A múltkor volt egy filmben, hogy valamelyik Afrikai országban hogy alakult ki az éhínség. Javítottak az egészségügyön, és a vízellátáson. Az asszonyok egész napja nem azzal ment el, hogy vízért mentek a közeli vízlelőhelyre, hanem otthon voltak. Mit gondolsz, mit csinál apuci, meg anyuci ha otthon vannak és momentán nincs kedvük olvasni, meg tévézni. Csak mert nem tudnak olvasni, tévéjük meg nincs. A gyerekek meg ugye életben maradnak a jobb orvosi ellátásnak köszönhetően. Gondolhatod, mi lett a vége. Totális humanitárius katasztrófa."
    Azért a történet nem ilyen egyszerű! A dél-afrikai államokban egyes esetekben még csökken is a népesség, nemhogy nő. Dél-Afrikai Köztársaság, Namíbia és Botswana ahol a civilizáció valamelyest megvetette a lábát, ott egyértelműen nincs gond a népességet tekintve.

"Aztán ugye, ha csak Magyarországból indulunk ki, vajon az egészségügyi ellátás az, ami ugye mindenkinek kb ugyan olyan szinten jár, vagy az iskolázottság, a kulturális háttér az, ami meghatározza egyes rétegek, nemzetiségek szaporodási rátáját, kedvét?
    Szerinted?"
    Nem vagyok a cigányok rajongója és általában nem szoktam őket védeni, de most megteszem. A cigányok közül sem mindegy, hogy milyen rétegről beszélünk. Akik normálisan beilleszkedtek - márpedig azért ilyen is van szép számmal - azok azonos termelékenységgel rendelkeznek, mint a fehérek. Akik szaporodnak, mint a nyulak azok még mindig olyan környezetben vannak, mint a putris cigányok. Egyrészt. Másrészt pedig van egy réteg, aki iskolázatlansága miatt máshogy nem tud pénzhez jutni. Most hagy ne legyen már az én hibám, hogy a kormány fizeti a gyerekgyártásukat - esetleg szavazatokat is szereznek így - és nem teszi kötelezővé az oktatásukat, kiemelésüket és sz@rnak a problémába.

Azért annyit megkérdeznék a kitűnő logikáddal kapcsolatban, hogy ha tényleg sterilizálná őket, akkor csak 10-15%-os népességcsökkenés lenne? Ugyan már, ennyire nem lehetsz naív.