banner
A Wargaming új MMO játéka
  • 1kezdő
    Megköszönném ezt a kimerítő kiértékelést, dolgoztál vele szépen. Most akkor át is alakulok Gazdasági társasággá és megpróbálok az oroszoktól beszerezni olcsóbban készleteket, amit valamivel olcsóbban fogok árulni, mint a játék üzemeltetői. Lehet a javítást is megszervezem valami koreai javító üzemben. Ha minden jól megy, már játszanom se kell, mert ennyi játékos mellett biztos nyereséges lesz. Amit sajnálok, hogy már nem lesz ez a játék ugyanaz, mint volt. örökké számolgatni fogok, hogy most sokat lőttem, vagy nem. Jó pár társam fog elvérezni mellettem, mert amikor lőni kellett volna, én számolgatni fogok, hogy rentábilis-e őt megvédenem? De lehet átszólok, hogyha megdob pár kredittel, akkor esetleg tehetek valamit érte.

Viccet félretéve: Szerintem feleslegesnek tartom ezt a gazdaságossági számításokat, ha az ember felhőtlenül akar játszani. Egy példával illusztrálnám. Tegyük fel, hogy megismerkedsz egy nagyon csinos hölggyel és úgy néz ki, hogy este révbe érsz. Erre én előtte írok Neked egy tájékoztató levelet, hogy milyen következményei lehetnek a légyottnak rövid távon és adott estben hosszútávon is. :D