A Wargaming új MMO játéka
-
1kezdő #9914 Szóval a co-op könnyű? Egy nagy fenét könnyű. Most egymásután két vereség. Nem tudom mi történt, de valamit csináltak, mert teljesen megváltozott a nehézségi fok. Berakott a gép három North carolinát, három New Yorkot egy Atagot és egy Atlantát. Two Brothers a pálya. Természetesen ketté vált a csapat, ahogy azt megszokták az összes pályán. Én megyek még egy North C.-vel, egy atago-val és egy Atlantával. Igen ám, de szembe jött két NC, két NY, egy Atgo és az Atlanta. Azonnal kivégezték a két cirkálót Én folyamatos tápolással bírtam visszafordulni a NY és visszafordult, de ő is megsemmisült nem soká. Engem folyamatosan lőtt az Atlanta és szénné égetett. Nem tudtam rendesen ráfordulni, vagy esetleg elfordulni. mert egyenesen kellett haladnom a mögöttem levő csatahajóraj miatt. Amint kicsit elfordultam, azonnal kettő-négy találatot kaptam. Pofátlanul pontosan lőnek a gép hajói. Szinte minden lövésük talál és mindegy hogy kanyarodok, egyenesen haladok, vagy mekkora a távolság. Precíz, pontos lövéseket adnak le. Esély nincs, hogy megfordulj -mondjuk 12 km.-nél- anélkül. hogy telibe ne kapna. Ha ez így marad, akkor nehezebb lesz a co-op, mint a random.