A Wargaming új MMO játéka
-
Sendrov #9809 A Myogit nem szabad csatahajóként használni. Csatahajónak egy nagy kalap sz.r. Én úgy játszom vele, mint egy nehézcirkálóval. Csatahajókat kerülöm, a messziről lövöldözést szintén, mert hiába a nagy lőtáv, ha kevés az ágyú és röhejesen nagy a szórás. Például cirkáló ellen közelharcban nagyon jó. Igaz, hogy a cirkáló felgyújt és a torpedóit is kerülgetem, de a 356mm-es lövegek közelről csak úgy szórják a citadellát vagy az instant killt a cirkálóknak. Ráadásul úgy forgolódok vele, mint ha cirkáló lenne. Ha meg nagy a gáz, akkor lelépek. A Myogi megy mint a meszes, amcsi csatahajókat állva hagyja, menekülés közben meg ott vannak a dupla tornyok hátul. Lehet velük 1-2 búcsú sorozatot hinteni, amíg az ellenfél lőtávolságán kívül, vagy fedezékbe érek.
Persze a Myogi ettől még sz.r hajó, de ha nem csatahajóként használjátok, hanem inkább úgy, mint egy jóllakott, túlméretes nehézcirkálót, akkor akár még élvezetes is lehet vele a játék.
A szintén sokat szidott Karlsruhét is egész megszerettem, pedig lassan eladásra kerül. Cirkálónak gatya, de nagyméretű rombolónak egész tűrhető, annak ellenére, hogy lassú és oldalanként csak 2-2 torpedója van.