banner
A Wargaming új MMO játéka
  • 1kezdő
    Nézd. Minden nap azzal kezdem, hogy végig skálázom a hajóimat egyszer a másfeles szorzó miatt, meg hogy ne essek ki a gyakorlatból. A St.Louissal kezdem. 50 meccsből ha egyszer vesztek, de azt is akkor, ha végtelen gyenge társaságot fogok ki és egyedül maradok több hajó ellen. Aztán South Carolina, Phoenix, Wyoming, Omaha, New York, Cleveland, New Mexico, Pensacola, Atago. Mikor vége, vissza New Mexico és ami kifér a csövön. Nem sokára -talán ezen a héten- bővül a hajók sora, jön Colorado. Rengeteg meccs, rengeteg gyakorlás. A már nagyon sokszor végig skálázott pályákat betéve tudom. Tudom hova helyezkedjek. Tudom merről jönnek és én akkor hol legyek. Kapásból célzok és elég jók a találati esélyeim. És mégis néha akad meglepetés és ezért jó ez a játék.

Neked is ezt ajánlom: gyakorolj, gyakorolj. A botok ellen nem nehéz /szó-szó/ és ami még előnyük, hogy nem sunyik, mint az ember. Egyenesek. Jönnek, támadnak és nem vacakolnak. Azt neked kell és ha jól vacakolsz, akkor többnyire győzni fogsz. Persze, ha akadnak megfelelő társak, mert anélkül nem megy.:)