A Wargaming új MMO játéka
-
1kezdő #9783 Azzal kezdem, hogy a co-op-ban a gépnél csak az ember hülyébb. Annyira felhúztam magam, hogy a három cirkálós gyereket elküldtem abba a jó k.anyjába.
A történet: Helyszín Two brothers. Csapatom: Nagato, New York, Warspite, Én/New mex./, Colorado és három jelentéktelen cirkáló. Romboló nincs.
Én csatlakozom a baloldali két csatahajóhoz, azaz, Nagato, New York és egy cirkáló és elfordultunk a szigetek baloldala felé. Mi jön szembe? Nagato, Warspite, New York és egy cirkáló.:)
A cirkálót kilövöm, a mi cirkálónk a szembe jövő erő láttán lő egy bátortalant és visszapucol. Nekem tetszik a három-három felállás. Elől a Nagató azt kezdjük amortizálni elég szépen. A mi Nagatónk kiment egész bal szélre onnan oszt én a New York mögött közvetlenül lövöldözök. Már nagyon közel voltunk egymáshoz /kb. 5-6 km/, ezért úgy döntök megfordulok és visszafelé harcolok. Mégse futhatok be három csatahajó közé. Úgyhogy egy zárósortűz mellett visszafordulok. Az előttem levő NY tovább ment /a botor!/ és halt hamar. Mi közben kilőttük a Nagato-t. Én visszafelé haladva lövöldöztem és igyekeztem a legkisebb felületet mutatni. Látom a kis térképen, hogy a mi Nagatonk Is elindult sréhen vissza, de keresztezi az én visszavonulásom útvonalát. Ő ezek szerint nem látta, mert összementünk. Nagy nehezen szétkászálódtunk. Én visszafelé, ő előre. Ez meg is pecsételte a sorsát. Szétlőtték. A probléma azon kívül, hogy egyedül maradtam, még az volt, hogy mindkét ellenfél hajó, aránylag jó állapotban volt. Semmi gond, kettővel harcolok. Képzeljetek el egy nagyon hegyes háromszöget, melynek csúcsában én vagyok és igyekszem a legkisebb találati felületet nyújtani, de azért oda-oda csapni.
Most jön a lényeg! Közeben a három cirkálónk feljutott a piros bázisra, de mit ad Isten, ott még egy piros hajó volt szintén velük együtt a köreben. Én folyamatosan haladok vissza a baloldali alsó sarok irányába és mindig azt a hajót lövöm, amelyik a legnagyobb felületét mutatja. És most jön az, hogy ebben a játékban a gép volt okosabb. A Warspite, miközben lő engem, szépen lassan ráfordul a bázisunkra, miközben a NY tovább jön utánam. Ahogy a WS eltűnik, azonnal fordulok és szemben megsemmisítem a NY-ot. Amit idáig leírtam az a játékban kb 4-5 perc. A 2-3 perc közben ráírtam a három cirkálóra, hogy: GO-GO, mert hárman nem tudták kivégezni azt az egy hajót és addig nem indult el a foglalás. Bezzeg a WS elkezdte a foglalást, míg én a NY viaskodtam.
A lényeg és a dühöm oka: hárman nem bírtak el azzal az egyel, miközben mind a négyen benn voltak a piros bázison. A WS egyedül foglalt, de a három cirkálós agyában meg se fordult -a térképet látva-, hogy legalább az egyik a két sziget közt lejöjjön segíteni. No, nem nekem, mert én jól elvoltam, hanem, hogy zavarja a foglalásban a WS-t. 20, azaz húsz mp.-vel foglalt előbb a WS...vesztettünk.