A Wargaming új MMO játéka
-
1kezdő #9777 Nem aggódom, mert többnyire New Mexico-val harcolok.:)
Épp most volt egy menetem, ami tipikusan -többnyire vagy kezdők??, vagy végtelenül agyi improduktívak- megtestesítette, hogy nem szabad játszani. Két-két New Mexico /az egyik az enyém/, egy Atago és az apróságok /cirkálók, rombolók/. A co-op-ban az ellenfél ugyanazon hajókkal támad, mint a mienk.
Tehát: A pálya kettéosztott párhuzamos, három bázissal. Az én térfelemen egy romboló, egy Cleveland. Szembe: New Mex, Atago, romboló. A többi a másik oldalon. Elindulok, de nem mehetek közel, mert az Atago 10 km-ig torpedózik, tehát tisztes távolból lövöldözök, nem sok sikerrel. Az Atago -roppant bosszantó- állandóan felgyújt. Igyekszem háttal állni és távolodni, de mindegy az Atago-nak, mindig eltalál. Aztán a Mexico is beszáll a szekírozásomba. Kilövik a rombolóm és aztán a Clevelandot mellőlem. A másik oldalon is eltűnik mindenki a Mexico-n kívül.
Végjáték: Egyik oldal, másik oldal 1-1 Mexico és az én oldalamon a carrier. Az ellenfél öt hajó: Két Mexico, Atago /lesérülve általam/, Cleveland, valamit a carrierjük. A mi carrierünk egyetlen hajót sem tudott süllyeszteni és ráadásul elindul be középre az ellenfél elé. Mivel már szinte szénné égtem, így szép lassan elporladok. Utánam a carrier-t szétlövik középen. Süllyedés után benn maradok és átugrok a másik, már egyedüli Mexicora, aki.....Áll egy helyben és ló.aszt nem csinál. Még csak foglalni sem volt hajlandó, pedig ott volt mellette a kör. Mikor már csak ő maradt, elindul a kör felé, de a másik oldalról jön az Atago és a Mexico. Zöld hősünk be a foglaló körbe, amit úgysem tud már elfoglalni, mert lövik. De nem ám a legkisebb keresztmetszetet mutatja, hanem oldalt hajózik, ahogy az a buták kézikönyvében megvagyon írva. Atago felgyújtja azonnal, Mexico két sorozattal kivégzi. Nézem a siralmas pont végeredményt és betojok...második vagyok úgy, hogy lényegében nem tudtam csinálni semmit. Na jó, de akkor mit csináltak a többiek?:D