A Wargaming új MMO játéka
-
1kezdő #9773 Általában a repülőgép hordozók -mint minden más osztály-, akkor működnek jól, ha az, aki irányítja ügyes és intelligens. Ha megfelelő, akkor nagyon a hasznára van a csapatnak. Sajnos, vannak sokan -főleg az elején-, akik szinte semmit nem csinálnak azon kívül, hogy repkednek ide-oda, de egyetlen hajót nem tudnak elsüllyeszteni. Ez annyit jelent, hogy a csapat már induláskor egy fővel kevesebben vannak. Ezért azt ajánlom, hogy mielőtt valaki carrierrel randomba megy, alaposan készüljön fel co-op-ban. Egy carrier akkor teljesít jól, ha legalább két hajót eltud süllyeszteni.
A második kérdésedre csak azt tudom válaszolni: próbáld ki mindegyiket, majd döntsd Te el, hogy melyik a szimpatikusabb. Én cirkálóval kezdtem, elmentem VIII tier-ig, most csatahajóágon haladok és nem sokára veszem a Colorado-t.
Engem is megtorpedóztak már nem is egyszer, ehhez jobb ha hozzá szoksz. Sajnos vannak agyilag alulreprezentáltak, akik csak azért lőnek össze-vissza, mert ez olyan klassz. És ha épp egy csapattag van ott, hát így járt.:)