A Wargaming új MMO játéka
-
1kezdő #9714 Mikor hajót váltok, mindig több az ezüstöm, mint 40 milla, tehát ez sem okoz gondot. Az, hogy egy random meccsen mennyit tudsz sebezni, nagyon függ, hogy milyen társaid vannak. Az szinte alap, hogy mindenki 1-2 kivétellel rohan előre vérben forgó szemekkel, de hogy a saját bázist szinte mindig nekem kell megvédeni, az eléggé dühítő. Hiába szólok, figyelmeztetek, csak mennek-mennek, mint egy zombi. Na most ezek miatt miért idegeskedjek?
Pl.: co-op most. Ketten védjük a saját bázist. Én New Mexicoval, a társam Fusoval. Én majdnem teljes élet, a társam 1/3 élet, de mögöttem van, ami annyit tesz, hogy a gép engem támad. Az ellen, egy rombolóval beront a körbe és tőle nem messze jön egy Nürnberg. A romboló teljes élet, a Nürnberg 1/3 élet. Orral közelítem a rombolót, mert úgyis torpedózni fog. Lő ő is, és a Nürnberg is. A távolságom tőlük 3-5 km. Megsorozom a rombolót, ettől leesik az élete ötödére, de utána szünet 37 mp-ig. Olyan közel vagyok, hogy a másodlagos ágyúk lövik a rombolót. És jönnek is a torpedók. Kerülöm, majd rögtön kerülöm a Nürnberg torpedóit is...épphogy. A másodlagosak kivégzik a rombolót, miközben kacsázom a torpedók között. De a Nürnberg fordul és újabb szoros torpedó tűz rám 3 km-ről. Még annyi időm volt, hogy gyorsan töltöttem az életpontjaimon és már el is talált 5, vagy hat torpedó. Az életem szinte pár százra lement, de még éltem. Rányomtam a javításra, mert ha égek, vagy valami más, akkor az a pár száz is elmegy. Elkezdtem célozni a Nürnberget, de még nem fordultak rá az ágyúk és ekkor felrobbantam, mert rám lőtt.
Ami a lényeg: amit leírtam, az kb. 2 percnyi idő és ez alatt az idő alatt, a hátam mögötti Fusó képtelen volt kilőni 5-6 km.-ről a Nürnberg 1/3 életét, ami 1, max két sorozat. Hát ilyen palik vannak néha.