banner
A Wargaming új MMO játéka
  • 1kezdő
    Én azt tudom mondani a pénzt termelő játékokkal kapcsolatban, hogy mindenki a pénztárcájához mérten haladjon. Kisebb hajókkal is lehet nagyon jó csatákat vívni. Lenyomtam közel 1200 randomot és egyenlőre elég is volt. No nem azért, mert sokat süllyednék, mert az abszolúte nem érdekel. De az viszont nagyon, hogy azért bukunk el meccseket -mármint a csapat-, mert über .öcsök is játszanak. Ezért kimentem a parkolópályára és co-op-zok. Van időm, ontom a meccseket. Mivel fejlesztem a kapitányokat, így azért összejön a hajótestre a pont. A fejlesztéseket meg megveszem aranyból. Így aránylag biztonságosan és gyorsan haladok. A pénz nem okoz gondot. Mindig viszonyítás alapú. Elmegyek csatahajóval is VIII-ig /csak amerikai/, aztán jöhet a romboló. Ha az is megvan VIII-ig, jöhet a carrier. Szóval egy darabig elleszek...ha közben meg nem unom.:)

Kis érdekesség: A co-op borzalmasan könnyű akkor, ha csak egy kicsit is odafigyelsz. És még itt is vannak olyan egyszerű kis emberkék, akik pillanatok alatt halnak -de tömegével!!- és ha így van, akkor még a meccset is bukjuk, ami nagyobb teljesítmény, mint győzni.:D