banner
A Wargaming új MMO játéka
  • 1kezdő
    Van igazság abban amit írsz, de szerintem meglehetne ezt is oldani. A következő a helyzet: már be vagyok töltve, ezt a töltőskála jelzi, de mégsem lépek be, csak várok valamire. Ez még legalább 5-8 mp. A net lassú lenne, akkor nem tölteném le a pályát, csak lassan. De az meg van, akkor vajon még mi hiányzik és miért mindig a három bázisosnál csinálja? A többi pályán az elsők közt /10-15mp/ vagyok benn. Tisztában vagyok azzal, hogy nem a program akar csak velem kicseszni. Ezt abból gondolom, hogy vannak, akik még nálam is később indulnak és elég sokkal. A rajtban itt a következő dől el: ha rögtön indulsz és elég gyors a hajód, akkor vagy elsőnek, vagy egyszerre érkezel az ellen gyors hajójával. Ha elsőnek, ha egyszerre, megütköztök és a jobbik foglal. De ha később érsz oda, akkor már három-négy hajó tüze fogad és mire megfordulsz, véged. Egy hajó hátrány azonnal és bázis foglalás vesztés. Ez szinte döntő többnyire. A kezdésnél adni kellene úgy 10 mp plusz időt, hogy minél többen benn legyenek és akkor rajt. Aki addig sincs benn, annak akkor annyi és persze a csapatának is.:)

Tehát szó sincs 10 perc, vagy annál több várakozásról /ez sarkítás szerintem/, csak pár mp startidő hosszabbítás annak elismerésére, hogy van amikor valamiért hosszabb a betöltés. Ez nem lenne részrehajló senkivel, de esélyt adna sok játékosnak, hogy egyszerre indulhasson a többiekkel.