banner
A Wargaming új MMO játéka
  • 1kezdő
    Nem emlékszem, hogy láttam volna valaki statisztikáját ide kitéve. Hivatkoztak rá, de ki, nem tették. Nos! Én egy kezdő vagyok minden értelemben, de kiteszem, hogy tiszta legyen, hogy hol tartok és mit csináltam idáig. Ez év 10. hó 02.-án kezdtem, azaz, 49 nappal ezelőtt és azóta összesen 1275 meccset vívtam, ami napi 26 meccs.:)

Jelenpillanatban co-op-zok, mert fejlesztem a kapitány pontokat, de úgy, hogy közben ezzel ne rontsam a random statisztikát. Randomban, csak a napi plusz szorzós meccseket vívom. A bemutatón ott a reg. időpontja, látható. Látható a co-op és a random meccsek számai is. A győzelmi %-ék és hogy minden egyes meccset alapul véve, mennyi a süllyesztési rátám. Nem tudom, hogy ez jó, rossz, vagy teljesen átlagosnak mondható. Látható, hogy van egy tizenkettes szintű kapitányom is úgy, hogy közben más kapitányom is némileg fejlett. Már csak a St, Louistól felfelé játszom, az apróbbakra már se energiám, se kedvem nincs bohóckodni.

Szívesen látnám más statisztikáját, főleg a jobbakét egy kis magyarázattal, hogy, hogy sikerült elérni. Milyen taktikát követ a meccseken és a fejlesztések terén. A jobbaktól soha nem szégyen tanulni.:)