banner
A Wargaming új MMO játéka
  • 1kezdő
    Kérem szépen! A .ököm eldurran pár emberke -biztos 9-10 évesek- gondolkodási képességén. Startolunk. Hozzánk a "C" és a "B" bázis van közel. Írom, hogy ezen bázisokat foglaljuk el. Erre látom, hogy mindkét romboló ugyan azt a bázist a "B"-t rohamozzák. Még jó, hogy én induláskor for gázzal indulok és így lendületből rohamoztam a sziget végén levő "C"-t. De ez veszélyes, mert csak egy picike hely van a bázison belül, ami takarásban van még. Így aztán teljes lendülettel -idő fontos- érkezem, hogy azonnal be is kapcsoljam a hátramenetet. De sikerül. Ez a manőver 5-ből kétszer sikerül, de van, amikor a hamar érkező ellenfél, szanaszét kap, mert szinte álló helyzetben talál. Sikerült és két bázis a mienk induláskor. Vezénylem őket, amíg csak tudom, de egyszer csak már kevesebben vagyunk, mint az ellen. Még süllyesztek egy bátrabb rombolót, majd én is megyek, mert néggyel nem bírok. Dühös vagyok, hogy jó kezdés után, zakó. Sebaj, azonnal másik menet. Itt középen a bázis, ami kezdésnél visszaszámol, csak utána lehet foglalni. Figyelmeztetek, a légi torpedókra. Ennek köszönhetően kicsi a sérülés. Közben osztok mint állat, mert dühös vagyok, hogy nem akar menni a játék. Kiszorulunk a körből, de annyira, hogy még az ellenfél carrierjei is bemennek és foglalni kezdenek. Ekkor megint írok, hogy "BASIS GO!!!!". Na erre mindenki befordult és megkezdődött a küzdelem. Nem tudok rögtön bemenni, mert a két carrier küldözgeti a torpedóvetőit, ezért forgok. Amikor elfogy a torpedó, én jövök. Megszórtam mind a kettőt, de sajnos a kivégzésük előtt beelőztek. Sebaj! Én egyedül foglaltam, mert ez a csapat már nem a butákból állt. Senki nem jött be, hanem védtek engem. A vége előtt kissé jól esett, hogy az egyik még gratulált.:)

Eredmény: