banner
A Wargaming új MMO játéka
  • 1kezdő
    Nem akartam kimenni randomban a Clevelandel, mert nagyon kiszolgáltatott a lassú toronnyal + még nem lát tovább az orránál. De abban bíztam, "vak tyúk is talál szemet" alapon, a másfeles szorzó miatt csak nyerünk egyszer. A négy menetből három bukta, pedig azért oda-oda ba..arintottam. A negyedikben is hullottam, lévén már négyen kergettek. A kergetés miatt kiszorultam egész az alapvonalig. Ami bájos volt és ilyet még nem láttam, hogy két teljes életű romboló is ott remegett velem az alapvonalnál, ahelyett, hogy bementek volna zavarni és főleg torpedózni. Én még ilyen nyúlszívű rombolót -főleg kettőt- én még nem láttam. Ha nincs az alapvonal, ezek hazáig szaladtak volna. Na mindegy, süllyedtem, de előtte felgyújtottam egy Omahát, az meg nem sokkal utánam porig égve elsüllyedt. Benn maradtam a játékban és át ugrottam egy még játszó hajóra, aki a párhuzamos pálya másik felében volt három társával. Basszus ott őgyelegtek az elfoglalandó bázis mellet, de egyiknek sem ugrott be, hogy elkezdjenek foglalni. Kénytelen voltam rájuk írni, hogy "A" basis!!". Na erre mindannyian elindultak a körbe. Befoglalták, küldtem egy :)) jelet azzal az üzenettel hogy: "Good boys!:)". Ezzel sikerült a negyedik menetemet nyerni, de mondom: kínszenvedés így játszani az új hajómmal. A kapitány kapott kettő pontot, azt rögtön a toronyforgás gyorsítására költöttem, de még kell a modul, ahhoz meg pár ezer free XP.:)