A Wargaming új MMO játéka
-
1kezdő #9349 A mostani meccsem érdekesen alakult. Óceáni volt az összecsapás. Még az elejében jártunk, de kezdett már jól alakulni, Szépen szórtam, gondoltam, lesz itt pontocska. Egyszer csak, -és ez a jellemző a sötétben bujkáló pincebogár rombolókra- megkerülik a csapatot és elkezdenek befoglalni. Mert ők roppant ügyesek, okosak. Na persze! Mivel én voltam a bázisunkhoz legközelebb és gyorsabb, hát fordulás és vissza. Na hol vagy te csótány? Már benn jártam a körben, amikor megjelenik egy ellenséges Phoenix. Gyors össztűz rá és már célzás vissza, mert megjelent a bújkáló Nicholas. Keményen neki. Ő is torpedó össztűz, én is, de mindketten kerüljük. Közben a Phoenix folyamatosan tűz alatt tartott. De ekkor már nem foglalkoztam vele. Sok életem már nem volt és innen élve kijutni már lehetetlennek tűnt és a Nicsholas még mindig élt egy kicsit. Felém jött, gondolta egy oldal torpedó sortűzzel végez velem. Azt felejtsd el komám! Szépen ráfordultam és -bár amcsi a hajóm- élő torpedóként elsüllyesztettem magammal együtt. A lényeg, hogy keresztbe vertem a bázis foglalásukat és hogy győztünk. :)
Végeredmény:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!