A Wargaming új MMO játéka
-
Prof William #9244 Te jó ég milyen remek csata volt a Kuma-val!
Lassan már Rambonak éreztem magam, ahogy egymás után küldtem hullámsírba az ellen hajót. Egy csathajónak besegítettem egy torpedóval, míg egy másikat szinte full HP-ről tisztán torpedóval sülyésztettem el.
Egy cirkálót egy jól elhelyezett citadellával robbantottam fel, egy rombolót pedig egy jól elhelyezett oldalsortűzzel iktattam ki.
Az ellenfél Carrierébe meg besegítettem és pont ez enyém volt a végzetes lövés.
Végül sajna nekimentem a partnak de még kilőttem az engem lövő alacsony HP-s cirkálót mielőtt felrobbantam.
Szóval kb 5 perc után 11/6 volt az állás a mi javunkra. De azon ami utána jött majd kitéptem a hajamat. A többiek rettenetesen amatőr módon nyíratták ki magukat. Majd agyfXszt kaptam amikor a 80%-ban befoglalt bázisról (ellenség sehol) a romboló elindult vissza gondolom vadászni.
Végül az a maradék 6 hajó kilőtt 9! hajót a mieinktől. De közben azért belőlük is csak egy maradt, amelyik elkezdte befoglalni a bázist.
Erre a már ismételten 80-90%-ban befoglalt bázisról ISMÉT mindenki (még az anyahajó is) kiment hogy mentsék a menthetőt. Az volt a mázli hogy az ellen valahogy kimanőverezte magát a bázisunkról, míg az anyahajónk visszament bázisfoglalni.
A két hajó ezután zavarta az utolsó ellent a bázisfoglalásban, míg az anyahajó befejezte az ellen bázis foglalását, maikor már csak 10 mp volt hátra...
Huhh nem sokon múlt... Azt hiszem el lehet mondani, hogy én nyertem meg ezt a csatát a többieknek.
Gyűlik a free XP rendesen... :)
Egyúttal elértem a Ranked Battle-k szintjére is. Viszont azt írja amikor rávinném hogy ez a csatatípus jelenleg nem elérhető. Miért van ez? Vagy most a Halloween miatt?