A Wargaming új MMO játéka
-
DantesHUN #9220 Spoiler-be, mert gondolom nem nagyon kíváncsi erre senki már...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha már a statod. Sokszor elmondtam, engem ez nem nem érdekel. Illetve a magamé annyiban érdekel, lássan fejlődök-e, vagy ha valaki jól játszik, tudjam hogy miért játszik jobban, hogy csinálja.
De...amikor valaki erre veri a nyálát, és kiderül hogy mégcsak nem is jogosan...az elég szánalmas.
De ha már újfent felhoztad. Három azonos csatahajóval mentünk randomban. Neked mindegyiknél kevesebb az átlagsebzésed. Ennyi. Ami önmagában nem baj, hiszen mindenkinek más ág áll kézre, másban jó. Ha neked BB-kel nem megy, semmi gond. A gond ott van, hogy ennek ellenére előadod, hogy te vagy legnagybb király itt, aki mindent jobban tud.
Mindenesetre nem igaz az ,hogy csak egy tier-ben tudtam jobbat. Ami egyébként mondom mégegyszer: nekem nem számít. Én attól nem vagyok se több, se jobb, se okosabb, hogy egy játékban többet nyújtok, de TE hoztad fel, hogy TE mennyivel jobb vagy meg kék meg lila. És ezt ne tagadd le, ahogy eddig. A vicc az, hogy még botok ellen se tudtál jobbat menni...de azért te jobban tudod, hogy megy ez ez.
Hordozóknál hasonló a helyzet. Kár letagadni és hazudozni, és nem tényleg nem látom értelmét, most komolyan, trükközni egy játék statjai miatt? Mit számítanak? De újra megismétlem: te hoztad fel, te verted rá magad, hogy te mekkora jó vagy. Hát, nos nem.
Más. Igenis rohadt nagy a különbség a co-op és random között, a co-op sokkal könnyebb, és a sebzés sokszorosát lehet begyűjteni. Nem érdemes összehasonlítani.
Lokker leírta, nem írom le ugyanazt mégegyszer, az teljesen úgy van.
Az , hogy elhúzott feletted, egy repülőraj, és egyet se szedtél le, nos talán ismét az van ,hogy ismerned kéne a játék szabályait. Amit persze baszol elolvasni. A légvédelemnek van egy hatóköre. Azon kívül nem lő, illetve a többféle légvédelmi fegyver hatóköre eltér. Nem mindegy milyen távolságban voltak.
Ami még szintén nem mindegy hogy ki kell jelölni!!! a repülőket, ha hatékony légvédelmet akarsz.
Torpedók sebzése: ezt is mondtam, de ezt se fogtad fel: a sebzésük nem állandó. Függ hogy hova, mibe, és milyen szögben csapódik be. De a max sebzésük jelenleg! minden tier-ben ugyanannyi. Ki lehet szépen keresni a tech tree-ről. És értelemszerűen repülők torpedóiról van szó.
US hordozók. Hosszú ideje, de bizony a US hordozók vadászokkal jönnek be. Ha valaki US hordozóval vadászok nélkül jön az fogyatékos hülye. Mintha a WoT-ban valaki AP lőszer nélkül menne csatába, mert a drága. Épp ez a lényege a US ágnak, hogy annak a vadászai erősek, a légifölény kialakítására jók.
És nem csak én mondom ezt mielőtt megint ez a vád érne. Mindenki tudja, aki aktívan játszik hordozókkal, ha vissza olvasol, többen is megerősítették, hogy így van.
Az amerikai vadászok pedig jelenleg, saját veszteség nélkül leszedik az összes japán gépet. Egy japán hordozó se bombát se torpedót egyet se tud ledobni az US hordozóra, ha az egy vadász osztagot maga mellet tart. Persze az is kell hozzá ,hogy oda figyeljen, és használja a vadászait, nyílván. Ha oda figyel és használja, pár másodperc alatt törli le a japán gépeket. Ismételten: nyugodtan vissza lehet olvasni, ezt is rajtam kívül többen is megerősítették.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Der igazából ez felesleges szócséplés mert te meg a másik hülye szartok mindenre és ti mindent jobban tudtok. Az az igazság, a fajtád a legrosszabb. Sokkal rosszabb mint az átlag rossz játékos. Az elhullik, ha béna de legalább esetleg van esély arra hogy tanuljon. De ez a fajta, nem tanul. Sőt meg van győződve, hogy ő a legjobb, és mindenki hülye.
Mint tudjuk, ha a csapat 90% jobbra megy ő egymaga balra egyedül, kilövik az első percben, mert egyedül volt, és csapatot szidja. Tele ordíjta a chat-et, folyton pofázik anyázik, mindenkit szid. Miközben hülyeségeket csinál és bénázik de legalább folyton mindenkit kioktat. Nagyon idegesítő. Inkább egy olyan csapattárs, aki áll egyhelyben vagy neki tolat egy szigetnek, mint az első percben elhulló utána chat-en pofázó majom.