banner
A Wargaming új MMO játéka
  • aru
    Tudjuk azt is, hogy randomban emberek ellen hogy kezelem (t5 Bogue 1628 WN, t6 Independence 809 WN, t4 Langley 830 WN). De az ő kedvéért nem fogok randomba menni olyannal ami már hónapok óta nem foglalkoztat, mert a 2 perces csaták nem kötnek le! A torpedók sebzése látszik botok ellen is.
    Olyat meg külön érdekes tőle olvasni ami pontosan illik rá is! "nem leszarni más érveit és kapásból lesöpörni, hogy más hülye".

Ez a veszekedés a hordozó ággal, 2 átlagban 1000 WN-re (sárga) képes játékos "eszmecseréje" volt. Sokan így látják sokan úgy.

T5-ös csatába (Omaha) egy japán hordozó 3 torpedó találattal szedte ki a tőlem nem messze lévő New Mexicot úgy, hogy egy repülőt sem veszített amikor átrepült felettem és gyak semmit nem tudtam tenni, hogy csökkentsem a rajba lévők számát. Innentől kezdve nekem papolhat bármit is arról, hogy nem kell nerfelni a torpedókat.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hehe most látom, hogy összesítettben beléptem a kék tartományba 1827 WN-el. Ez a statisztika nézés pont egy nekik köszönhető "örökség"!