banner
A Wargaming új MMO játéka
  • DantesHUN
    Igazad van, én nem is mondtam soha egyik ágra sem ,hogy könnyebb vagy nehezebb. Emberfüggő is, én nem értek se a cirkálókhoz, se a rombolókhoz, de mások meg épp ezekkel jók. Kinek mi áll kézre. De...mivel nem megyek rombolóval, nos nem is magyarázom meg hogy én aztán jobban tudom mindenkinél hogy kell rombolóval menni. Elég fura lenne.

És a kollegával nem az a baj ,hogy szerinte más az erős, vagy más a gyenge, hanem olyan dolgokról jelenti ki a véleményét, amihez nem ért, nem próbálta, le se szarja a másik érveit, kapásból lesöpri, mindenki hülye, csak ő a KÉK! azaz kiváló játékos, amit gyakorta hangoztatott, tehát neki van igaza. És ezt már sokadjára játssza el. Ott volt a sebzés rendszer...ő azt jobban tudja hogy működik.

Meg persze ő is csak azért veszít mert a csapata hülye, de ő nem...ő mindent jól csinál( US hordozóval nem visz vadászgépet!) mert ő kék játékos, de mindenki más hülye és hülyék miatt veszít folyton...

Na mindegy.

A japán hordozó ágat, én már jó ideje jegeltem, épp emiatt hogy annyira nincs arányban az US hordozókkal. Engem az nem zavarna, hogy az amerikai gépek erősebbek légiharcban. De, hogy a US bombázók, lelőtték a japán vadászaimat! OKé, a bombázón van faroklövész, de ez kicsit túlzás. Ezután fejeztem be a japán hordozó ágat, ez nekem így nevetséges. Inkább csak a US csatahajókat húzom, és a New Mexico ez teljesen jó.