A Wargaming új MMO játéka
-
DantesHUN #9197 Hetekkel ezelőtt többször is leírtam hogy ez van, és mások is megírták rajtam kívül. Jelenleg ha egy US hordozó nem tudja magát a vadászaival megvédeni, akkor az nagyon béna.
És...igen, szóval na. Csak ki bújt a szög a zsákból. Te nem vittél eleve vadászokat...amerikai hordozóval...mert arra kevés XP jár...most erre mit mondjak? Ilyet senki nem tesz rajtad kívül. Az US hordozókon a vadászok a jók. Aki vadászt nem visz magával...kész, ilyet.
Ez egyre fergetegesebb....nem visz vadászt azon az ágon , aminek pont a vadász gépek az erősségei. Zseniális.
És ég mindig nem érti...úgy nehéz a japán hordozóval több sebzést kiosztani ha lelövik a japán hordozó repülőit.
De legalább kiderült, megvan a neved cuncus.
Kr0n0s. Figyelemre méltó profilod van. Hát igen. Igazi kék játékos. Hallod, co-op-ban csatahajóval kevesebbet sebzel mint én random-ban.
Tudod mit? Neked van igazad, te jobban értesz hozzá. Ez egy dolog meggyőzött. Igazi profi vagy...
És még mielőtt arra hivatkoznál ,hogy te kék játékos vagy, csak cirkálókkal...nos, kerestem valakit, aki tényleg jó játékos cirkálókkal ,és bizony jelentősen jobb számokat hoz nálad. Azt elismerem, végülis cirkálókkal nem olyan rossz...de nem kimagasló, messze nem olyan kimagasló, mint amennyire te önmagadat tartod. Kék játékos...az.
Micsoda ravasz kék játékos...amerikai hordozóval nem visz vadászokat...és ő nem is megy randomba...és annyira kék játékos, hogy nem éri mi a különbség ha ember vagy bot ellen megy....