A Wargaming új MMO játéka
-
1kezdő #9134 Ezt csak azért mutatom meg, mert bár idáig kb, 1 hónap alatt mióta játszom -ez 620 meccset jelent-, ehhez fogható szarságot még nem tapasztaltam. Kispályás meccs St. Louissal. Két sziget, középen átjáró. Mivel én baloldalon kaptam helyet, ezért baloldal felé indultam el védekezni. Öt ellenség jött baloldalon, mi hárman: velem együtt két cirkáló és egy romboló. Szemben négy cirkáló egy romboló. A bátrabb cirkálót egy sorozattal visszafordulásra kényszerítettem, de betolakodott a romboló. Süllyesztettem. Míg vele foglalkoztam, a cirkálók bejöttek a térfelünkre és megkezdődött a négy hármas küzdelem. Én egy cirkálót süllyesztettem, de a másik három, az én két társam lőtte ki. Egyedül maradtam, ami önmagában nem gond. Harcoltam és lavíroztam, hogy időt nyerjek, hisz a többi társam /szám szerint hét/ ott volt 5-6 km-re. De nem jöttek, pedig vagy négy percen át küzdöttem egyedül a három ellen. Én még ilyet nem láttam. Mind a heten -köztük egy csatahajó- benyomultak a szorosba és....átmentek a sziget másik oldalára. Ha nem látom, nem hiszem el. Négy percig figyelték hogy küzdök tétlenül, majd elmenekültek heten a három elől. Persze süllyedtem két okból: a találatok miatt és szégyenemben. Ezután, miután átmentek, nagyon okosan visszafordultak, hogy megütközzenek. A lényegében két és fél ellenség -mert az egyiket mielőtt haltam félig leamortizáltam-, majdnem győzött ellenük. Hárman maradtak a hétből úgy, hogy ebből a háromból kettő épp hogy élt még. Azt hittem veszítenek. És a legszebb az egészben az, hogy ilyen gyáva árulás után is én voltam a legjobb. Allah növessze nagyra az aranyerüket.:)
Most őszintén! Micsoda szarcsimbókok az ilyenek? Ott előttük küzdök és nem mernek odajönni segíteni. Nekem elég lett volna, ha csak a csatahajó oda jön. Már akkor levertük volna őket. Íme az eredmény:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!