23001
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Toweliee
    Siemka!!!
  • PrasCo
    Erősen gondolkodtam azon, érdemes-e AP-vel próbálkozni a Karlsruhe-val Yubari ellen. Aztán lerántottam róla egy sortűzzel több, mint tízezret. Százötvenessel. Karlsruhe-t vezetve.
    Komolyan, ilyen szemeteket árulnak pénzért?
  • 1kezdő
    Gondolj bele. Kilenc ágyú -ha jól számoltam-, plusz nagyon gyors utántöltés. Messzire hord. A többieknek -akik nem rendelkeztek ilyen kaliberrel-, csak annyi volt a feladatuk, hogy azokat, akik átjutottak a "nagy reteszen" összeszedjék, azaz, ne engedjék a csatahajó közelébe. Semmi elkalandozás, csak kiszolgálás. Ésszerű. Így le lehet győzni a tizenvalamennyit. Ha összehangolt a stratégia, akkor sokkal eredményesebb a csapat. Ahol én játszom, ott van tizenkét Napóleon, vagy nelson admirális, aki megvan arról győződve, hogy egymaga is lehet eredményes, aztán szidja a többieket. Ha én összehangolhattam volna a tizenkettő ellenfél stratégiáját, akkor nem két irányból, hanem egyfelől támadok és a torpedóvetőket fedezékben tartva a másik hajó mellet -nem lassítva-, megrohamoztam volna a csatahajójukat és torpedót neki. Ha elsüllyedt, akkor már a többit simán széjjel lehet szedni.
  • Prof William
    Tier 4. Myogi egy hulladékhalom de most volt vele egy remek csatám...

Két csatahajó annyira másfelé figyelt hogy az egyik 5 a másik 3 kilométerre megközelített. Egymás után lőttem rajtuk a citadelleket és bár ők is erősen leamortizáltak, de sikerült mindkettő kilőnöm. Ezt követően még egy rosszul forduló rombolót is sikerült derékba törnöm, mielőtt a hullámsírba merültem.

A Myogi közelre jó csak mire odajut az ember... ha odajut...
  • 1kezdő
    "Nem kell megfogadni a tanácsot de legalább ne állítsuk hogy a HE elég mert az később nagyon rossz szokás. Van így is elég "egyszerű játékos"

Köszönjük az "egyszerű játékosok" nevében is, eme hasznos tanácsot. DE! Én, mint a legegyszerűbb játékosok közt is a legegyszerűbb, aki olyan egyszerű, mint egy faék és balga mód tolatva verem a csatahajót -aki persze vérprofi volt több mint valószínű-, mert nem tudom, hogy azt előrefelé kell. Akkor valamit megjegyeznék a válaszodra: soha a büdös életben nem állítottam, hogy csak a HP a jó lőszer. Én azzal csinálom. Ennyi. A példa videódban bemutatott "vérprofi" ahogy játszott...na én nem szeretnék így játszani. Nekem idáig csak öt hajó süllyesztése ment -megjegyzem többször is-, de ez csak azért volt, mert HP-t használtam és egyszerű vagyok. Ha ilyen vérprofi lennék és váltogatnám a lőszert, akkor több mint valószínű én süllyesztenék el mindenkit. Hát nagyon utálnának és nem szeretnének velem játszani. Hagyni játszani mást is tudni kell. Nem vagyok maximalista, csak jól akarok játszani. Az a képernyő kapkodásos idegrángásnak tűnő profi játékkezelés nem vonz. Én olyan nyugisan, séta hajókázva A bázistó, B bázisig, közben ezt azt eltalálva szeretek játszani. Szóval amit megakarok értetni veled: nem akarok vérprofi lenni és mindenkit elsüllyeszteni. Csak egy egyszerű csapattag vagyok, aki úgy döntött perpillanat, hogy HP-t használ és örül ha a csapat nyer. A többi nem annyira fontos. És itt akkor mindenkinek kijelenteném, hogy a HP mellett a AP is KIVÁLÓ LŐSZER! Használjátok belátás szerint. Mindamellet köszönöm, hogy jóindulatúlag segítesz. :)
  • IchBenQ
    Értem köszönöm.
  • Tono34
    + kikötő (port)
    + parancsnok (commander)

Ha nem kellenek vedd ki őket.
  • Desmodromic
    Nincs elég hely a kikötőben, el kéne adnod egy hajót vagy 300 dublonért vásárolni egy újabb kikötő helyet.
  • DantesHUN
    Most úgy egyébként mi a problémátok már megint?
  • IchBenQ
    kép
    Sziasztok!
    Valaki tudna segíteni, abban , hogy az Omahához kell 1.500.000 de mi kell még ?
    Utoljára szerkesztette: IchBenQ, 2015.10.28. 21:23:16
  • seepheeerd
    A kurva anyád WG. (rajongói üzenet)
  • ToMy_
    Ekkora marhaságot:

https://www.youtube.com/watch?v=GBP8iwh-1LU
  • ToMy_
    Mi a retkes horgonylánc ez az új event? Most volt egy olyan csata, hogy a induláskor a mi oldalunkon voltunk kb. 6-an, a túloldalon meg vagy 12-en. Hát kb. 5 perc alatt csaptak szét bennünket, és valami eventet emlegettek páran.

szerk.:
    Megvan.
    De ezzel a lendülettel fel is dughatják maguknak, pár szaros zászlóért megszopatni a kis létszámú csapatot.
    Utoljára szerkesztette: ToMy_, 2015.10.28. 20:44:09
  • PrasCo
    Erre valószínűleg változóak lesznek a vélemények.
    Személy szerint még mindig azt mondom, hogy körültekintéssel, a minimap figyelembevételével és érdemi manőverezéssel (tehát leakadva a távcsőről...) az észlelési skill úgy-ahogy (hangsúly az "úgy-ahogy"-on) kiváltható manuálisan. A kárelhárítás újratöltődése viszont sehogy - tehát az utóbbit szoktam tenni, különösen, ahol az mondjuk ketyeg két percet, ott máris nyertél tizenkét másodpercet. Az pedig azért adhat különbséget, amikor két ponton ég a hajó és dől befelé a víz.
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.10.28. 20:17:06
  • messerharcos3
    srácok, jenki csatahajóra 3 pontos skillnek mit tegyek? high alert, hogy 10 % -al gyorsabban töltsön a kárelhárítás, vagy h hamarabb észleljem a torpedókat? Igy tier 4 fele nem is a rombolók hanem a hordozók a legnagyobb gondom, azok meg úgyis 2 km-ről oldják ahonnan úgyse kerülöm ki az áldást.
  • carp3tm0nster
    nem, rendes asztali gép. az is még érdekes, hogy a hátsó torony, miért nem fordult célra...
  • kHares
    Erről a láthatatlanná válás hibáról olvastam a fórumon, elvileg megpróbálják a következő patchben heggeszteni. Személy szerint még nem találkoztam vele. Laptopról nyomod esetleg?
  • kHares
    Amint megtanulod az AP helyes használatát sokkal jobb eredményeket fogsz elérni. 10 km itt nem távolság. A célzás nem azt jelenti hogy zsebkendőnyi területet kell eltalálni mozgó célponton, egyszerűen a hajó közepére a füst alá sorozat valahol vízvonal részen. Gyakorlatban: a hajó közepére célzol, ennyi. Sokkal gyorsabban kikapod az enemyt ami értelemszerű miért jó, nem mindegy hogy 1 percig kell lőni vagy 18 secig.
    Már máskor is említettem de szerintem a játék legjobb része a lőszer kiválasztása adott szituációkhoz.
    Tessék, itt egy videó ahol lehet látni miért jó váltogatni.
    Nem kell megfogadni a tanácsot de legalább ne állítsuk hogy a HE elég mert az később nagyon rossz szokás. Van így is elég "egyszerű játékos"
  • carp3tm0nster
    klingon shield activated...
  • 1kezdő
    Több mint valószínű, hogy azért nem használok AP-t, mert én távolról vagyok eredményes. A Wyomingot is távolról kb. 10-11 Km-ről végeztem ki, ha jól emlékszem 81.et lőttem bele, mire kiszenvedett. Folyamatosan égett. Javította magát, de az égés azt is felemészti. Tehát: távolról. Onnan nem lehet pontos lövéseket leadni. Harc közben folyamatosan mozgok és így tesz az ellen is, ergo, itt a lényeg a találat és nem a citadella. Nem virtuózkodom, csak darálok.
  • kHares
    A Phoenix a legdurvább t4 hajó, kb. mint a St. Louis a t3-ban. Amit nem értek miért nem használsz AP-t, nagyon gyorsan megeszi a könnyebb cruisereket.

Kis érdekesség mire jutottam a német ággal:
    Phoenix - átlag.seb.: 53k maxseb.: 113k
    Kuma - átlag.seb.: 50k maxseb.: 120k
    Karlsruhe - átlag.seb.: 22k maxseb.: 57k

Rá lehet fogni hogy nem mentem vele annyi csatát meg nem tudok játszani de azért könyörgöm tesztelni azt nem kell csak nyomni a sok bundle-t? 10 csata után kuka, maradt a free xp.
    Utódját még csak kóstolgatom, első csatában elakadtam 2 méterre egy szigetnél az oldalával se előre se hátra mert nem bugossak a pályák, második csatában 2 percnél maxról ammorackelt egy Omaha majd a 3. csatában 3x lőtték el a lapátot/motort. Még a japán gépeknél is papírabb de ennek legalább mintha már lenne ágyúja.
  • pxxl
    semmi értelme
  • PrasCo
    Ez azért így most meglepett. Úgy értem, kíméletlenül őszinte leszek: nem szoktam videókat nézni, mert nem különösebben érdekelnek, de gondoltam, miért ne néznék rá most már? Nem először linkeltél, kíváncsivá tettél. ...majd látok egy félperces videót, szimplán a statisztikákkal?! Semmi játékmenet, semmi kommentár? Félreértés ne essék, dehogy akarom én megmondani, hogyan végezd a dolgod, csak nem értem a koncepciót. :)

Igaz, nehéz a kedvemre tenni, mert ahol meg játékmenet van, ott vonogatom a vállam, hogy oké, mindez szép és jó, de ennyi erővel elindítom a játékot és az időt arra fordítom, hogy játszok én magam. Ahol pedig kommentár is van, ami már érdemi plusztartalommal tölti ezt meg, ott meg nem gyakran egyszerűen irritál a nem túl tehetséges pofázás. Szóval nem a te készülékedben van a hiba, csak nem értem, erre a screenshot miért nem jó. :)
  • 1kezdő
    Ez a győzelem annyiban érdekes, hogy csatahajót úgy süllyesztettem el, hogy végig tolattam. A süllyesztést egyedül csináltam. A csatahajó jött én tolattam és folyamatosan lőttem HE-vel. Ilyen még nem volt.:)
    Ha megnézitek az eddig feltett videókat, akkor érdekes mód, az én Phoenixem valamiért jobban sikerülhetett, mert szinte mindig több a pontja, mint az ellené. Turbó Phoenix.:D

Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2015.10.28. 16:11:03
  • PrasCo
    Érdekes amúgy, bár személy szerint gyűlöltem azt a hajót (még a patch előtt tettem túl magam rajta), de valami megmaradt róla az emlékezetemben (meg a statisztikákban), az az, hogy egy érezhetően pontos, kis szórásképet tudó tüzérséggel felszerelt hajó.
  • Prof William
    A löveg upgrade + 1-2 modul után már valamivel jobb. De sajna a Kuma golyószórójától nagyon messze van még így is...

• pajer_csaba
    Irigyellek. Tegnap hét perc manőverezés, és több tucat leadott lövés után 0, azaz nulla találattal búcsúztam, miközben az ellenfél minden lövése betalált. Teszem hozzá, hogy az ellenség négyen volt, egy max 1 km2-es területen. És semmi. A minimum 80 kilőtt lövedékből egyetlen egy sem talált, célozhattam akárhogy. Ha legalább gyorsabban töltene, vagy fordulna a nyomorult löveg, de még az sem. Szenvedés ez a hajó, én mondom.
  • Tono34
    Egyébként teljesen igazad van. Wotban is hiányoltam ezt a lehetőséget.
  • Prof William
    Lassan beletanulok a Furutakába. Egész jó kis pontszámokat is sikerült már összehozni vele.

De még mindig a Kuma a nyerő. Csak úgy dől belőle a Free XP.

Szerintem majd a Myogit fejlesztem vele mert azzal nem élvezem a játékot, míg a Furutakával igen...
  • PrasCo
    Persze, és a WoWS wikin is megnézhetem. Ez nem a problémára adott válasz.
  • Pluskast
    Valami infó esetleg van arról, hogy a német csatahajók mikor jönnek ki?
  • DantesHUN
    Mert talán még nem töltött újra a torpedóvető...
  • 1kezdő
    Miért nem tudom kilőni a Phoenix torpedóit akkor, amikor én szeretném és arra és akkor amikor akarom? Sárga a jelzés és nem indulnak. Ez miatt most buktam egy meccset. Ott a romboló 2 km-re, sima találat lenne, de hiába indítanám, csak sárga, sárga és én szívok ez miatt.
  • Tono34
    Clever csinált róla egy elemzést.
  • PrasCo
    Eleve tisztességes volna, ha minden hajó mellett legalább egy link lenne, ami az egzakt adatait táblázatba rendezve mutatja, urambocsá' összevethetőséget biztosítva mellérendeléssel bármelyik másik (értelemszerűen és elsősorban a hasonló tier-ben úszkáló tech tree-s) hajóval.
  • 1kezdő
    Szerintem a metál fény, a légkondi és a hat utas hangfal igazán illik hozzá. Remélem turbófeltöltő és intelligens célkövető lőszer is kapható hozzá.:D
  • pxxl
    mert akkro nem kérhetnének 30 eurót érte
  • Tono34
    Miért nem lehet ezt is sallang nélkül árulni??
  • seepheeerd
    Default a "Z" billentyű.
  • 1kezdő
    Későn van, vagy korán? Nekem nem nagyon laggol. Időnként a célzásom arrébb ugrik, de azt ritkán.