World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Odamész, odacsapsz, lelépsz. Nem szabad leállni pofozkodni. Ahhoz kevés cső a főtüzérség és a páncélzat is karcsú.
Meg aztán a Myogi egyébként is csatacirkáló terv volt. Egyszerűen másra való, mint egy csatahajó.
Csak sajnos a játék nem kedvez a csatacirkálóknak. Ezeket a cirkálók és a páncélos cirkálók ellen fejlesztették ki. Gyorsak, hogy utol tudják érni a cirkálókat, sokkal nagyobb a tüzérségük is, hogy könnyen le tudják gyűrni őket. Na, ez utóbbinál buknak el ebben a játékban, mert a jelenlegi verzióban a cirkálók tűzgyorsasága HE-vel gyakran ütősebb, mint a 356mm-es nehézágyúk sebzése. Arról már nem is beszélve, hogy 6db fő löveg sem kedvező, mert a Random Generátor nyílván fele annyi eséllyel ad be egy one shot killt vele, mint a 12 ágyús Wayomingnek. De ez nem is a való világ, csak egy játék, ami a többi WG gamehez hasonlóan egy kevés katarzis szerű örömhöz egy lapát idegtépő bosszúságot is ad.
De talán így is van ez rendjén. Ha mindig mindennel lekaszálnánk mindenkit, akkor hamarabb ráunnánk. Most meg ha már majd szét robbanok az agyhalott, "hajózzon mindenki a jobb felső sarokba mer az jó" idióta csapattársaknak köszönhető bukó szériától és utána bead egy olyan meccset, ahol 2-3 hajót süllyesztek best sebzés, plecsni, stb. akkor úgy tudok neki örülni, hogy körbevigyorgom a saját fejemet.
Utoljára szerkesztette: Sendrov, 2015.07.16. 09:07:50
Nekem 4 kör alatt 53ezer a teljes "damage caused" Myogival. Ezzel számolva 12 kör alatt lenne kb 160ezer körül. A Wyoming 10 kör után 402 ezernél jár... Átlagban is csak 13ezer. Mindegy, már nem érdekel. Az Iowa még úgyse volt meg, az egy jó cél.😊
Damage Caused 33,644.89
elődje, kawachival volt:
Damage Caused 32,389.26
Marad az amcsi csatahajó vonal. Egyébként a CBT-ben érdekes mód elmentem az Amagi-ig és nem rémlik, hogy ekkora trágyadomb volt a Myogi. Ha az lett volna, nyilván emlékeznék rá...
A Pve bizonyítja, hogy nem én csinálom rosszul, hanem a hajó van elrontva! PvE-ben csukott szemmel is lehet nyerni, simán keresztben lövöm a botokat végig, alig ütnek meg. És ez egyszerűen álló hajókat nem talál el/nem sebez!!! Mit lehet elrontani álló hajóra lövésnél?
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.07.15. 22:46:38
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
http://kailee.atw.hu/egyeb/index.html: KaileeAdmiral Word of Warships Legendák by Kailee
やられたらやり返す。倍返しだ!
És nem a hajó hibája, mert papíron jók az értékei, az ágyúi is, egyszerűen el van cseszve. Nem pontos, pedig pontosabb mint a Wyoming, nem sebez, pedig nagyobb az ágyúja, szarul fordul, pedig gyorsabban kéne neki, mert a lapátjai gyorsabban mozognak és a sebessége is jobb. Mégis egy halom fos. És még az MM se kedvez neki, Arkansas stílusú, általában 2 hordozó simán van, és hatosok is akadnak.
Kezdek összefüggést felfedezni a hordozók és a légvédelem nélküli lassú csatahajók közt. Arkansas és stock Myogi szinte mindig kapja őket, Wyoming alig...
A mai napon több, mint 10x engedtek rám úgy torpedót repülők, hogy 150 méterre tették le mellém (mind a 6 telibe vert) és úgy szedtek ki, ráadásul sziget volt azon az oldalon ahova letették és pont melette álltam, lehet még 150m sem volt köztem és a sziget közt.
Mivel játszom hordozóval ezért tudom, hogy elég nagy a kör (1 km) aminek a szélére rakják a repcsik a torpot. Furcsa módon amikor sziget mellett állnak akkor én nem tudom lerakni az ellenfél mellé...
Közzém és a sziget közzé rokták a torpokat a repülők...
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
(az elméletet hallottuk 😊))
De cirkálóval sokkal dinamikusabb a játék. (Rombolóval pedig méginkább)
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.07.15. 21:40:50
Most hogy meglett a Myogi, előtte toltam már 3 csatahajóval, így azonnal feltűnt, hogy félelmetesen szemét módon el van rontva ez a hajó! 5ből 4 sorozata mellémegy, előtte vagy mögötte csapódik! Pedig tök ugyanúgy játszom, mint a többivel, ugyanaz a töltés, ugyanaz a célzás. És Wyoming-al igencsak eredményes vagyok, Kawachival szintén, ezzel meg 5ből 4 mellé??? Pedig a Wyoming szórása rosszabb is! Jó, hogy nincs manipulálva a játék, minden rajtam múlik...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.07.15. 21:29:51
Milyen érvek vannak a csatahajók és a cirkálók mellett?Ki melyik választotta melyik irányba indult el?
Egy döntetlenre mindenképpen jók lettek volna.
Ettől függetlenül persze nem volt jó a MM. Mondjuk haverral ma is nyertünk 1vs2 CV-t az ellen javára illetve 0 vs 1-et szintén az ellen javára.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.07.15. 18:51:58
Azért összesen vagy 100 k sebzés...és döntetlen. Hát nem hiszem el. Wyoming-al voltam
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.07.15. 17:59:49
bár a bs-k közül is jópáran nem látták a kis gecit mert a jéghegy mögül támadt titanic szindróma xD
A Benny Hill showt nem igazán értem, mégis mit kellett volna csinálniuk?
Utoljára szerkesztette:
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Hát ezen csak röhögni lehet...
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
... A torpedóvetők negyed tízkor érkeztek meg, s három csoportra bontakozva szét, egyszerre két oldalról támadták a német hajót. A támadás alig tíz percig tartott. Néhány torpedó veszélyesen közel ment el a Tirpitz mellett, de a csatahajónak, a kormányszerkezetet a végsőkig igénybe vevő éles kitérőmanőverekkel sikerült kikerülnie az összeset. Német oldalon a veszteség csupán három sebesült tengerész volt, akiket az angol gépek fedélzeti fegyverei sebesítettek meg. A hajók légvédelme ugyanakkor két Albacore gépet lelőtt, több másikat megrongált ... ... Miután a nyílt tengeren nem sikerült elkapni a Tirpitz-et, a britek ismét légitámadásokkal próbálkoztak. Március 31-én este 34 Halifax bombázó intézett támadást a Tirpitz horgonyzóhelye, a Faettenfjord ellen. A támadás végrehajtása nem volt egyszerű feladat. A szűk fjordot mindenfelől magas hegyek vették körül, melyekre erős légvédelmi ütegeket telepítettek. A csatahajót jól álcázták, és a fjordot a füstfejlesztők percek alatt füsttakaróba burkolhatták. A támadás ennek megfelelően sikertelenül ért véget. Egyetlen bombázónak sikerült csak azonosítani a célpontot, de az ő bombái is célt tévesztettek. A németek ugyanakkor öt támadó gépet lelőttek.
A következő támadásra április 28-án került sor. Két hullámban összesen 32 bombázó támadta a német csatahajót. (Tíz másik eltévedt és nem találta meg a célpontot.) Először a Lancester nehézbombázók támadták a Tirpitz-et 1814 kg-os nehézbombáikkal, majd mögöttük a második hullámban Halifax bombázók támadtak. Utóbbiak nem közvetlenül a német csatahajót támadták, hanem aknákat szórtak le a fjord vizébe, illetve a környező hegyoldalakra. (Arra számítva, hogy a hegyek lejtőiről a kerek aknák legurulnak majd az öbölbe. A legtöbb azonban fennakadt a sziklákon és bokrokon.) A csatahajót ezúttal sem érte találat, és az aknásítás is eredménytelen maradt. A német légvédelem újabb öt gépet lőtt le.
Következő éjjel újabb 30 gép támadta a német hajót, ismét bombákkal és aknákkal. A támadás ezúttal sem járt sikerrel, az angolok pedig ismét elvesztettek két gépet ...
Link
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.07.15. 16:21:05
https://wotinfo.hu
... Tulajdonképpen ez a feltételezés is helyesnek bizonyult, a Royal Oak esetét leszámítva a tengeralattjárók csak úgy tudtak lőhelyzetbe kerülni, ha a csatahajó véletlenül pont a torpedóvető csövek elé manőverezte magát. A torpedóvető repülőgépek viszont halálos fenyegetést jelentettek, és később tulajdonképpen ezek tüntették el a tengerekről a csatahajókat. A csatahajók torpedóvédő rendszerei és válaszfalai nem bizonyultak elég hatékonynak, s a hajók, az előzetes feltételezésekkel ellentétben, nem tudták kimanőverezni a torpedókat sem. A fedélzeti légelhárító lövegek sem bizonyultak hatásosnak a támadó gépekkel szemben. A repülőgéppel szemben csak egyetlen hatásos védelem volt, egy másik repülőgép. De nézzük, hogyan szerepeltek a háborúban az „all or nothing” hajók ...
... Az angolok új csatahajói közül igazán komoly próbán csak a Prince of Wales esett át, és azt nem is élte túl. A torpedóvédelme katasztrofálisan gyengének bizonyult, gyakorlatilag az első japán torpedó kiütötte a harcból, és négy-öt másik találat elég volt az elsüllyedéséhez. (Összehasonlításképpen megjegyezném, hogy az angol csatahajóval nagyjából megegyező nagyságú Scharnhorst öt torpedó, és több nehézgránát találat után még harcképes volt, és mintegy 20 csomós sebességgel volt képes haladni.) ...
Link.
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.07.15. 16:10:15