banner
A Wargaming új MMO játéka
  • 1kezdő
    A javaslatra -hogy használjak AP lőszert- ezt használtam. Az eredménye nem volt számomra meggyőző. Az állítások igazak, de a gyakorlatban elég zavaró tud lenni. Pl.: sok hajós harc. Hol egy romboló tűnik fel hirtelen a semmiből, akkor villám gyors HP-ra váltás, majd eltűnik a semmiben és már ott van a cirkáló, akkor meg váltás AP-re. Közben várakozás, hogy áttöltsön. Szóval: kapkodás a nagycsoportos harcok közben, ami rendesen levette a hatékonyságomat. Sok vesztes meccs az eredménye. Igaz, néha valóban volt, hogy sikerült egy-két citadellát lőnöm, persze szigorúan cirkálónak. De összességében nem fizetődött ki. Ettől függetlenül gyakorlom néha. Igazából akkor hatékony az AP, amikor oldalról tudom lőni a cirkálót és aránylag közelben. De ahhoz oda kellene jutnom, ami ezeknek a német cirkálóknak nem igazán tetszik. Lehet, hogy papírból vannak, de gyorsak, messzebb lőnek és még a torpedójuk is messzebb visz. Nagyon sok mindennek kell teljesülnie, hogy a közelükbe férkőzzek.

A mai nap besokalltam és visszatértem a, csak HP-re. Mondom: most nem érdekel mit mond a nagy könyv és full HP lesz. Az eredmény Defeat. No de milyen? Harc közben minden csapattársam elfogyott mellőlem, egyedül maradtam a végére két cirkálóval és egy carrierrel szemben. A mi carrierünket elkapta két romboló és süllyesztették, amivel egy időben be is foglalták a bázisunkat. Épp süllyesztgettem komótosan, amikor ránézek a kis térképre. Atyavilág! A bázis már majdnem foglalva és torpedózzák a carriert. Nosza -mert csak egyedül vettem észre, meg már elég kevesen voltunk-, vágta vissza. Szerencse, hogy nem voltam messze. Akkor érkeztem, amikor a carrierünk, már hullámsírba merült. Az örvendező két romboló, meg nekem -gondolták, könnyű falat kettejüknek. Keserves volt az ébredésük. Vágtattak ők össze-vissza, de nem volt menekülésük. fenékre velük. A fejem felett folyamatosan dobálta a torpedókat az ellen carrierje, ezért némileg gátfutásra kezdett hajazni a csónakázásom. Hogy ez még ne legyen elég, megérkezett a bázisunkhoz egy cirkáló. Hopp egy torpedó sor kerülés, közben párbaj a cirkálóval. Lényeg az, hogy süllyesztettem és kerültem vagy 3-4 torpedó sort. A végén én maradtam, valamint az ellennél két cirkáló, no és az ominózus carrier. Még belekezdtem az egyik cirkáló amortizálásába, de sajna letelt az idő és így defeat.

Az eredményem ebben a harcban és HP-val csak: