banner
A Wargaming új MMO játéka
  • 1kezdő
    Akkor fussunk neki még egyszer: Észlelem a cirkálót kb 14-15 km-es távolságból. Nem lő, csak közlekedik. Én is közeledem felé, de nem lövök, mert a lő távom 12 és valamennyi. Amikor jelzi a progi, hogy lő távban a delikvens, akkor ugye megjelenik a kör felette. Célba veszem és lövöm. Ő vagy visszalő, vagy mással törődik. Mondjuk visszalő és megkezdődik közöttünk az ütközet. Lőjük egymást folyamatosan. Ilyen lő váltás után elérkezünk ahhoz a bizonyos kb 8 km-hez. Ekkor eltűnik nekem teljesen. Még akkor sem tűnik fel, amikor lő, csak a lövedékei jelennek meg és okoznak tényleges sebzést. A rohadt az egészben az, hogy tudom hogy ott van, de nem tudom, hogy már merre halad és nem tudom becélozni, mert nincs cél. De! Haladok abba az irányba, ahol utoljára láttam. Így kb 6 km-re megközelítem a semmit, amikor hirtelen újra feltűnik. Gyors célzás és harc. A gond, hogy a kb. két kilométeren előnybe került. Amit nem mindig lehet kompenzálni.
    Szóval én itt nem értem, hogy ami simán megvolt a harc elején, az miért tűnik el harc közben? Ja! És nem mindig, csak néha.

A lövések milyensége, beesési szöge, a páncélzat stb-stb., már a könyökömön jön ki, pedig nem olvastam utána, csak tapasztaltam és olvasgatom az itteni tudományos fejtegetéseket. Nekem speciel jobban tetszik az, ami az Index beharangozójának "tollából" olvastam, hogy a találatkor sorsol a gép, hogy a találatnak nevezett dolognál mit kap a találatot bevivő user.:)