A Wargaming új MMO játéka
-
kHares #9107 Megsértődni nem kell, az "egyszerű játékost" nyilván nem rád értettem, tanácsot is azért adtam mert úgy tűnik nem játszol rosszul és van még potenciál többre.
- "soha a büdös életben nem állítottam, hogy csak a HP a jó lőszer"
Pár napja írtál valamit ami már akkor is zavart csak nem reagáltam, mindjárt megkeresem:
"Én nem szoktam variálgatni. HE-t neki oszt hagy égjen. Eloltja, de a következő sorozat már gyújtja is fel szinte azonnal. És az égés hosszától függően, azért az is van akkora sebzés, mint egy citadella." Ez egy tárgyi tévedés, láthattad a videóban is 2-3 salvoval kikapott maxos cruisert ami úgy 20 sec?
- "Ha ilyen vérprofi lennék és váltogatnám a lőszert, akkor több mint valószínű én süllyesztenék el mindenkit. Hát nagyon utálnának és nem szeretnének velem játszani. Hagyni játszani mást is tudni kell."
Ezt őszintén nem értem. Minden nap linkeled a videóidat a sikeresebb csatáidról, akkor most nem az a fasza érzés ha jól teljesít az ember? Azt valahol megértem hogy nem akar valaki maximalista lenni de a jó eredményhez csak az kell hogy odategye az ember magát. ("odatenni a vasat" hogy a híres wotos kollégát idézzem :) Ekkor több a győzelem is, kevesebb ideg.
Mondjuk látom csak t4-ben játszol ott még nem probléma, majd látod ha akarsz tovább menni.