A Wargaming új MMO játéka
-
1kezdő #9095 "Nem kell megfogadni a tanácsot de legalább ne állítsuk hogy a HE elég mert az később nagyon rossz szokás. Van így is elég "egyszerű játékos"
Köszönjük az "egyszerű játékosok" nevében is, eme hasznos tanácsot. DE! Én, mint a legegyszerűbb játékosok közt is a legegyszerűbb, aki olyan egyszerű, mint egy faék és balga mód tolatva verem a csatahajót -aki persze vérprofi volt több mint valószínű-, mert nem tudom, hogy azt előrefelé kell. Akkor valamit megjegyeznék a válaszodra: soha a büdös életben nem állítottam, hogy csak a HP a jó lőszer. Én azzal csinálom. Ennyi. A példa videódban bemutatott "vérprofi" ahogy játszott...na én nem szeretnék így játszani. Nekem idáig csak öt hajó süllyesztése ment -megjegyzem többször is-, de ez csak azért volt, mert HP-t használtam és egyszerű vagyok. Ha ilyen vérprofi lennék és váltogatnám a lőszert, akkor több mint valószínű én süllyesztenék el mindenkit. Hát nagyon utálnának és nem szeretnének velem játszani. Hagyni játszani mást is tudni kell. Nem vagyok maximalista, csak jól akarok játszani. Az a képernyő kapkodásos idegrángásnak tűnő profi játékkezelés nem vonz. Én olyan nyugisan, séta hajókázva A bázistó, B bázisig, közben ezt azt eltalálva szeretek játszani. Szóval amit megakarok értetni veled: nem akarok vérprofi lenni és mindenkit elsüllyeszteni. Csak egy egyszerű csapattag vagyok, aki úgy döntött perpillanat, hogy HP-t használ és örül ha a csapat nyer. A többi nem annyira fontos. És itt akkor mindenkinek kijelenteném, hogy a HP mellett a AP is KIVÁLÓ LŐSZER! Használjátok belátás szerint. Mindamellet köszönöm, hogy jóindulatúlag segítesz. :)