A Wargaming új MMO játéka
-
1kezdő #9056 Szóval kilőttél két csapattagot. Nagyon utálom az ilyet. Amikor először lőttek ki, még elnéző voltam. De amikor egy saját romboló úgy eresztett belém három torpedót, hogy ellenség a közelben nem volt, akkor kissé begorombultam. nem messze volt tőlem és előttem, pechére. Három torpedót utána küldtem, de nem volt idejük utolérni, mert már előtte szétlőttem. Ma egy csapattag Phoenix eresztett belém szintén hármat. Maradt kb. 1200 a 26 ezerből. Érezte, hogy gond van, mert elnézést kért, de nem mert a legnagyobb sebességből visszakapcsolni, mert ott lihegtem mögötte, szintén for gázzal és beélesített torpedókkal. Nem vicc, de végig üldöztem a pályaszélén L alakban úgy, hogy végül az ellenség carrieréig jutottunk. Ott egy ellenséges cirkáló a tenger fenekére küldte, így nekem nem kellett a saját csapattársamat kilőni. Bár jó lett volna. Ehelyett az ellen carrierjét süllyesztettem. Ezentúl, ha belém lő a saját csapattársam, nincs kímélet. Vagy ő, vagy én, de valakinek ki kell szállni az épp aktuális játékból. Szóval nem csipem az idiótákat. Ha ott a csapattársam a lővonalban, akkor inkább nem tüzelek. Ennyivel tartozom neki...ha már egy csapatban vagyunk.