banner
A Wargaming új MMO játéka
  • 1kezdő
    Nagyon pöpec kis meccs volt az előbb. A csapat jól kezdett. Fele jobbra, másik fele balra, ahogy a nagykönyvben megvagyon írva. Kezdetben süllyesztési arány: 3:2 a javunkra. Szóval, jól indul. Én csak sebezni bírtam, mert biztonsági játékkal, csak távolról szórtam, de abból szinte mind talált. Ekkor észre vettem, hogy az ellen többsége a középen elhelyezett egyetlen bázis felé orientálódik és már elkezdte foglalni. Na, uccu visszafelé. Útközben megszállt az ihlet. Előbb egy cirkálót, majd egy rombolónak intettem búcsút, miközben én csak egy kicsit voltam sebzödve.
    De ekkorra már túlerőben volt az ellenfél, amin az én két süllyesztésem csak enyhíteni tudott. De hogy-hogy nem, keresztbe mentem a pályán, felezve a bázist és egyszer csak előttem az egyetlen carrierjük. Ahh! Amikor még 6-7 Km-re voltam gyújtogattam, mert azt szereti a carrier. 3 km-nál torpedó indul és süllyed. A végső arány: mi, két cruiser sérülten, az ellen 1 cruiser és két csatahajó. Amikor megtorpedóztam a carriert, belerohantam egy szigetbe. Hátráltam, de késő. Megtorpedóztak és végem, de maradtam. Az egyetlen cruiserünk benn a bázison, de a teljes foglalás még elég messze. A két csatahajó távol, de közelít és lövöldöznek. Beszélgettem a társammal, aki bebújt szorosan egy kis sziget mellé. Ez vesztes helyzet volt, de a csatahajók nagyon lassúak és az idő lejárt. Draw.:)