A Wargaming új MMO játéka
-
StrikeFor #9001 Akkor lenne igaza DantesHUN-nak /ami nincs/....hogy ha az ellenfél is olyan zerger idióta lenne mint a képpel illusztrált..........HA igaza lenne akkor az ellenfél nem indulna el mind a három bázisra kb 6-3-3-as felállásban hanem ők is 10-11-en mennének egyetlen bázishoz..,de pontosan azért linkeltem a képet,hogy ha nem lenne Dantes faék egyszerű észjárású akkor levágná,hogy az ellenfél igenis nagyon jól csinálja: mert mi is történik ,akkor elmagyarázom a zerger bolygóhollandiak kedvéért:
egy fő csapat elindul egy tetszőleges ponthoz és két kisebb pedig a két maradékhoz: mi is fog történni? egyszerű a 6-3-3-as GONDOLKOZÓ játékosok 2-3 perc alatt minimum befoglalnak 2 bázist és harcra kényszerítik a gyökér team összes tagját.......mivel senki nem pontlövő ezért a 6-fős főerőnek simán van esélye a 9 birkasereg ellen,de minimum leamortizálják őket és amíg folyik a csata a 2 befoglalt bázis a gondolkozóknak tikkel ! Minimum 2-400-as előnyük lesz! ráadásul a 2 3-3-as osztag sértetlenül megtámogatja a főerőt a zerger balfaszokkal szemben akik addigra már elhasználták a javítást/healt és egyik sem lesz max HP-n ! TADAAAAM nyernek a gondolkodók! a Dolgot még "megszépíti" az a fajta retardáltság,hogy a balfaxok annyira balfaxok,hogy még túlerőben sem nyomulnak rá legalább arra az egy pontra aminek a közelében vannak.........
és akkor advanced felhasználóknak,hogy mit is próbálok én? nagyon egyszerű: feltartok 3 hajót/ezzel is csökkentve a mi zerger emberkéink ellen harcolók számát,valamint nem hagyom,hogy 2 bázist foglaljanak,de legalábbis lassítom a tikkelést és elhasználtatom a javítást az ellenfeleimmel és jó esetben a másik 3-as egységüket is lassítom,mivel ott is vannak azért olyanok akik a "free kill" miatt lehet elindulnak felém /ergo még jobban növelem a mieink esélyét,még kevesebb ellen-el kell harcolniuk/
tudom,hogy ez MASTER91-nek meg DANTESHUN-nak kínai és hülye vagyok,de képzeljétek még a hülye csapat is képes megfordítani egy meccset a kis "heroe szereplésemmel"
persze minden meccs más ,de ha cigány gyerekek hullanak az égből sem leszek hajlandó csak azért birka módjára viselkedni,mert ez a szokás ! természetesen nem jön be mindig ,de sokszor segít ,de ha odamennék 11. nek lőni a lecsót,mert DantesHUN-nak egyszer anyukája azt mondta ezt így kell attól még nem változna meg a csata vége ! haja és nem WOT-oztam soha.
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.10.25. 13:19:50