A Wargaming új MMO játéka
-
1kezdő #8948 Nos! Pár száz meccs után és főleg a mai nap, tele van a ....m. Ennyi rossz és elképzelés nélküli balf...t ritkán látni. Nem vagyok nagy tűz, de szinte minden lövésem talál. Természetesen az össztüzet értem. De hogy ne nyerjek órákon át kishajóval legalább egy meccset, a napi duplást megszerezni, az nonszensz. Szinte minden meccsen hozom az egy, de inkább több süllyesztést. Miért nem tudja ezt más is meg tenni? A tizedik neki futás után úgy sikerült az elsőt nyernem, hogy négyet kellett süllyesztenem, mert még így is épphogy. A következő balf...ságok vannak. Előre rohan, természetesen hárman azonnal lövik, mire rájön, hogy visszább kellene lennie mellettünk, hogy segíteni tudjunk. Direkt megfigyeltem egy meccsen -állva maradtam egy kicsit-, hogy vagy négyen nem hajlandók elindulni. Ez azonnal négy hajó hátrány. Kettő berohan és azonnal kettő hátrány. Így még el se kezdődött igazán és hat hajó hátrány. Indulunk 12-en épp belemelegednék, amikor látom, hogy már csak az a három hajó van összesen baloldalon, ahol én vagyok. Szemben 9 hajó tart felénk. Feltudok robbanni, pedig nem érdekel ha süllyedek, vagy vesztek, de legalább ésszerűen veszítsünk a jobb ellenféltől. Nem tudják megérteni, hogy nem megyünk középre, mert ott két irányból vesznek tűz alá. Nem rohanunk el, nem maradunk el a többiektől. A két széle felől együtt tartva a hajóhadat támadunk és egymást segítjük. Itt nincs helye az egyénieskedésnek, csak ha egyedül maradt. Ez csapatjáték basszus! Na bocs a kifakadásért, de ma megszenvedem ezeket a "csak én vagyok és senki más csapattagokat. :)