A Wargaming új MMO játéka
-
ToMy_ #8890 Kíváncsi vagyok, mikor egyenlítik ki végre a jap-ami vadászokat nagyjából legalább. Egyszerűen nevetséges és siralmas a mostani állapot.
Zuiho a hajóm, modulként fent van:
+10%-os aircraft gun effectiveness
+20% fighter plane survivability,
Ennek ellenére a vadászcsoportom ha találkozik egy ami vadásszal, akkor kb. 1:20 arányban jövök ki jobban a meccsből. Általában flawless victory az amcsiknak a vadászpárbaj.
Mindezt úgy, hogy még a kapitányom:
- dogfight expert (ami szart se ér szintén, mert az összes amerikai repcsi lassabb mint az én gépeim, fura módon azonban lehagyni őket vagy elszakadni azért nem tudok)
- rear gunner expert, (ez is szart se ér kb., amcsi vadászok úgy radírozzák le a torp/dive gépeimet az égből néha, hogy 1 killt nem tudnak csinálni)
Az se számít, ha becsalogatom az ellenség vadászait a saját rombolók/cirkálók közé az AA tűzbe, kb. pont leszarják és ugyanúgy ledarálják a vadászaimat.
Ha van egy Bogue a túloldalon, akkor a CV párharc borítékolható bukta. Néha-néha el tudom dugni a torp/dive gépeket az egyik sarokba, aztán nagy mákkal 1-1 cirkálót vagy BB-t el tudok kapni, de kb. ennyi. A légifölényt pillanatok alatt behúzzák az amcsi CV-k, és onnét kezdve kacsavadászat.
Langley-val még úgy ahogy el lehet bánni, de ott is kell a mákfaktor, hogy a vadászokat leszedjem.