A Wargaming új MMO játéka
-
1kezdő #8879 Tudom, hogy a kishajókkal vívott küzdelmek nem sokakat érdekelnek, de ez, amit most mutatok mégis érdekes. Normál küzdelemnek indult és csak azért kezdtem bele, mert a napi duplázást csináltam. Számomra jól alakult, mert itt is abszolváltam a penta killt sok citadellával. Szeretem ezeket a harcokat, mert a kishajós küzdelem nyílt sisakos, nincs sok lehetőség sumákolásra. Nagyjából egyenlő erők küzdelme. Amiért megmutatom, az azért van, mert váratlanul izgalmassá vált a vége és lényegében egyetlen lövésen és egy-két taktikailag rossz döntésen múlt a végeredmény. Látjátok majd, hogy velem együtt két alaposan lesérült hajónak kell felvenni a harcot egy még aránylag jobb állapotban lévő hajóval, aki már egyedül van. Én egy pillanatra megingok és ezzel időt és teret vesztek, mert nem tudtam eldönteni, hogy támadjam, vagy csatlakozzak a társamhoz. Ez a megingás eldönti a sorsom, halok. A másik sok szerencsével harcol és már-már úgy tűnik nyerhet és vele mi is, de ő is taktikai hibát vét és nem indul el a másik bázis foglalására, hanem gyengesége ellenére a harcot válassza, de egyetlen lövés eldönti a végkimenetelt. Basszus! Én egyedül öttel végzek és ha a többiek csak egy kicsit jobbak, sima győzelem. Így mindent eldöntött egy lövés.
Érdemes végig nézni.