banner
A Wargaming új MMO játéka
  • StrikeFor
    kis érdekesség legutóbbi meccsről: A és B pont............beírják ,hogy merre menjünk.....ez alapban fail,mert nem szabad hagyni egy pontot sem,mert túl nagy előny a score tikkelésben...tehát ha ezt megkérdezik tudod,hogy elég szar teambe kerültél....én azt csinálom,hogy amíg elmennek 5-6an mondjuk A-ra én megyek B-re distractolni /magamra húzom a többi bugyutát az ellenfél csapatából,kigyújtom,megtorpedózom akit lehet-->elhasználja a repairt--> profit a csapatomnak
    Szóval épp most is ez történt,mivel még poénos srác is vagyok be is írtam,hogy 5 dollár,hogy ha ők B-nél ellenfélt látnak elmenekülnek és nem foglalnak.............szerencsére jött velem egy okos DD is......jól be is húztuk ketten A-t és elkezdtük leszedegetni az ellenfél DD-it és széthúzni őket...ahogy mondtam a mi csapatunk nem foglalta be B-t,de mivel az ellenfél is bugyuta volt elkezdtek rám jönni / a DD-t nem látták/ és HOPPSZ a mieink egyből meg is táltosodtak és mivel az ellenfél már megosztotta a tűzerejét a mérleg nyelve a mi oldalunkra billent....van is egy kis szösszenet a csetről ahol írom is az 5 dolláros storyt és egy gratuláló whisper csata utánról! sőt akit érdekel itt a csata jól mutatja a taktikámat élesben....jó szórakozást
    ami még poén a gyerek még be is írja,ha az ellenség is A hoz megy ők elindulnak B hez....ez mekkora LOL? értitek...ha harcra kerülne sor ők megfordulnak és alindulnak a pálya másik végébe :D na mindegy a srác belátta ,hogy lenézett.....

a csata mentett file-ja

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.10.17. 21:38:20