banner
A Wargaming új MMO játéka
  • DantesHUN
    Egy kört se mentem DD-vel. Különben te hoztad ,hogy milyen szuper statjaid vannak, illetve, leszólsz másokat, akinek rosszabb statisztikája van. Én senkit nem szólok le amiatt, hogy egy JÁTÉKBAN milyen eredményt ér el, és nem is érdekel. Te erősködtél.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ezt már csak spoiler-be írom mert szerintem különsebben senkit nem érdekel , a stathuszárkodás, egy videójátékban!!!!! de a statjaid, bizony harmat gyengék. Csatahajóval leginkább, ez nagyon kevés , ennyi sebzés. Egy igazán jó játékos, lazán háromszor négyszer ennyit csinál. De cirkálóval se jobb, és nem ranked battle-ra se lehetsz büszke, megnéztem pár emberek a statisztikáját, akiről tudom hogy jók, és bizony nagyon sokat vernek rád. Tehát, befejezhetnéd a vagánykodást, mert nincs mire vagánykodni. Mellesleg, tudod nem egy videójátékban elért eredménytől leszel értelmes vagy értékes ember. Marha szomorú, ha azt gondolod, hogy ezzel kell vagánykodni. Még akinek tényleg nagyon jó statja van, az se vagánykodjon szerintem, mert elég szánalmas dolog, egy JÁTÉKBAN elért dologgal vagánykodni. Valahogy se munkát, se barátnőt nem lehet szerezni azzal hogy mennyi az átlagom a World of Warship-ben, szóval na...egy mikroközösségen kívül ez senkit nem érdekel