A Wargaming új MMO játéka
-
1kezdő #8530 Azzal kezdeném, hogy kinek mi a siker? A többségnek, hogy minél csicsásabb pixel szörnyeteggel flangáljon és ezért mindent megtesz. Engem ez hidegen hagy. Az I szintű hajóval is lehet csatázni és így tovább. Nem sietek sehova, bár a játék mechanikája erre lett optimalizálva. A siker vágyra. Minél többet elsüllyeszteni, mert akkor vagyok sikeres. Ez így is van. Én akkor érzem sikeresnek magam, ha a csapatom győz és ezért bármit hajlandó vagyok megtenni. Ha kell hullok, ha ezzel a csapat előnyhöz juthat. Két nagy marhaság van ebben a játékban. Az egyik, hogy lemarad, hogy az első kemény ütésváltást megússza. A másik, aki mint egy vadbarom, beront egyedül és elsőnek a kereszttűzbe. Azonnal vége és máris hátrányban van a csapata, mert még sebezni sem volt ideje. Az én ellenfeleim a rombolók. Születésüktől fogva alattomos kis jószágok, ezért irtom őket ahol csak lehet. Bemegyek a darázsfészekbe is utánuk, csak egyet kettőt kiszedjek. Így is úgy is süllyednék, de így magammal viszek amennyit csak tudok.
Való igaz, hogy egy olyan küzdelem, ahol a kommunikáció él, sokkal élvezetesebb, mint a ki vagyok én roham. Aztán dönt a szerencse.