A Wargaming új MMO játéka
-
Sendrov #8508 A Furutaka szerintem elsősorban támogató szerepkörben jó. Ha van rá mód kerülöm a magányos hősködést vagy az 1 az 1 elleni küzdelmet. Annál is inkább, mert a Furutaka idétlen toronyelrendezése miatt viszonylag kicsi az a szög, amelyben teljes sortüzet lehet leadni. Ez pedig némileg behatárolja a mozgást, mert ha teljes sortüzet akarsz leadni, szinte merőlegesen kell a hajó oldalát az ellenfélnek mutatni. Így magad is zsíros célponttá válsz. A páncélzatod viszont csak jelképes így a túlélés érdekében érdemes gyakran irányt változtatni. Én általában sortüzed adok és már kanyarodok is is amíg újratölt. Utána mire újratöltök megint visszakanyarodok tüzelési pozícióba. Ez lassabban tüzelő ellenfél ellen hatásos. De olyan is előfordul, hogy egy-egy sorozatot inkább kihagyok a kikerülő manőver miatt és inkább csak akkor lövök, ha tuti a találat. AP-vel csak cirkálóra lövök, vagy közelről csatacirkálóra (Myogi, Kongo), mert ezeknél van esély citadellt lőni a 203mm-res löveggel. Minden másra HE.
Összességében sokkal lassabban tölt, lassabban fordul a torony és a hajó is. Ezért megfontoltabban kell vele játszani.
Én pl. oldal sortűz leadása után egyből fordulok, de közben nyomva tartom a "Shift" gombot, hogy a lövegtornyokat oldalra kifordított állapotban tartsam. Így ha visszafordulok, hogy újabb oldalsortüzed adjak nem kell megvárni, míg a lassú tornyok újra oldalra fordulnak.
Utoljára szerkesztette: Sendrov, 2015.10.06. 11:10:48