banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Sendrov
    Én pl. nem vagyok lila és nem is szándékozom az lenni. Élő embernél felettéb egészségtelen szín a lila. Ha felidegesítenek akkor néha vörös vagyok. Viszont lila előnevű hagymát tárolok otthon. Húsokhoz, salátákhoz kellemes kiegészítő.
    Játékokhoz azonban semmilyen kiegészítőt, modot, színes (pl. lila) kifestőt nem használok. Gyerekes dolognak tartom. Statokat sem nézegetek.
    Meg fogtok lepődni: Én ezzel a játékkal játszom! Komolyan mondom. A játék pedig szórakozás, kikapcsolódás. Ha nyerek szórakozás, ha vesztek akkor meg jobb teljesítményre ösztökélő kikapcsolódás. Ha sokat vesztek zsinórban akkor meg már nem én kapcsolódok ki, hanem a PC lesz jól kikapcsolódva. :)

Más:
    Nagyobb hajókat irányítva gyakran olyan bosszantóak tudnak lenni a rombolók, hogy rászántam magam, hogy én is bosszantsam vele a nagyobb hajókat.
    Segítsetek. Ugye jól sejtem, hogy a fő és légvédelmi tüzérség elsütésén kívül akkor is láthatóvá válok a ködben, ha ég a DD-m. Ergó, ha felgyújtanak felesleges álcázó füstöt generálnom, mert úgyis látható maradok az égő fedélzet miatt?
    Utoljára szerkesztette: Sendrov, 2015.10.02. 11:17:42