banner
A Wargaming új MMO játéka
  • DantesHUN
    Ez igaz, erről megfeledkeztem, a játék rendszere szerint, ha egy nagyon nem páncélozott hajóba ha HE talál, akkor robban az egész. Ez igaz.

De ettől eltekintve ,persze megint ostobaságokat beszélsz, nem érted a sebzés mechanizmusát, de azért erősködsz.

Például: csak torpedókkal lehet vízbetörést elérni, lövéssel nem, de ettől függetlenül a vízvonal alatt is lehet hajót meglőni. Így működik a játék, nem tudom mit vitatkozol folyton.

A statiszikdára meg: ne legyél már ennyire nevetséges. Vered a nyálad, hogy kék meg lila, de a te statisztikádat még soha senki nem látta. Ha olyan nagy stathuszár vagy, akkor talán ne titkold, hanem lássuk mi a neved? Egyébként nem érdekel, de ha már ennyire dicsekszel, akkor lássuk.

Különben is: ez a játék egy nagy szar, meg csalnak benne, szóval nem is értem miért nem törölted még le. Hogy van az ,hogy a legjobban vergődők, soha nem törlik le, hanem vergődnek tovább?
    Ez biztos úgy van, hogy a legnagyobb stat huszárok, se mutatják meg soha a csoda statisztikájukat.