banner
A Wargaming új MMO játéka
  • PrasCo
    Ízlés (és hajó) kérdése. Csatahajón én pl. szintenként rendre ás először másodlagos tüzérség vagy javítás; toronyforgatás, kárelhárítás, légvédelemmel szoktam menni. (Utóbbi, ha még a hajódon van AA modification is és a légvédelem tűzvezetését is manuálisan intézed, együtt már képes aratni) Mások a torpedóvédelemre esküsznek - én újabban hanyagolni szoktam azokat a képességeket, amiket "situational awareness"-szel úgy-ahogy kompenzálni lehet amúgy is, és inkább azokra fekszem rá (százalékos tűzerő-növelés, javítási ciklus csökkentés stb.), amikre máshogy nem lenne behatásom.
    Így belegondolva, csatahajón a tüzek és elárasztás megfékezése is hasznos bármilyen százalékkal; a modificationt sem érdemes lespórolni erre, ha van lehetőség rá.

Cirkálón például a másodlagos tüzérség szerepe jelentősen háttérbe szorul, de elgondolkodhatsz (pláne IJN-nél) a torpedókon; DD-n pedig piszkosul hasznos, mi több, szinte kötelező az első szinten az a képesség, ami a felderítettséged állapotáról ad visszajelzést.
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.09.30. 23:37:32