A Wargaming új MMO játéka
-
kHares #8249 Hmm, most hogy így mondod csatáim legalább felét egy barátommal játszottam, ill. még csak t6-ban járok és 400 csata nem igazán mérvadó. Ez majd csökken, meglátjuk pár ezer csata után. Wot-ban 20k csata után vagyok 57%-on, csatáim 2-3%-a volt platoonba. Lehet magyarázni a stat nem számít mert sok más ember van még a csatában de amíg valaki folyamatosan jól teljesít az látszani fog. A jól teljesítéshez pedig nem kell progamer-nek lenni, ahogy horika is említi józan paraszti ész elég, ezzel már rögtön a játékos állomány top 20%-ba kerülsz (wot alapján mondom, valahol nagyon szomorú).
Ami még tanács lehet és a játék nem hangsúlyozza ki főleg a kezdőknek a lőszerek jó használatát. Az elején cruiserrel mindenkire csak lőttem a he-t mert a jópofa ha kigyullad illetve jobban sebeztem mint a ap-val. Aztán szép lassan rájön az ember amikor másik cruisertől kapja a nagy pofonokat bizony ha szépen az oldalát mutatja váltunk ap-ra. Nincs jobb érzés mint cruiser duel aztán full hp-ról kikapni valakit 5-6 citadell lövéssel míg az a hpm 30%-át szedi le. Ha nem látom az oldalát váltani vissza he-re.