A Wargaming új MMO játéka
-
sanya200 #8162 WT?Már többször emlitettétek.
tutyimutyi2 a torpedonak is van hatótávolsága,én is egyszer megúsztam totál telibe trafált volna 3 de pont az utolsó méteren alámerült vagy nem tudom de nem talált el.Ki lehet kerülgetni őket csak figyelni kell,meg úgye ott a zoom sokkal messzebbről is ki lehet szúrni.Hányszor de hányszor úsztam meg szó szerint centikena 4 torpedót,ha lehet szembe kell fordulni vagy úgy hogy neked háttal legyen,akkor elslisszan a hajó mellett,bár van hogy az egyik még pont elkapja a hajó seggét vagy orrát.Jó játék ez csak tényleg sok a balfasz sokkal gyengébb hajóval is alázni lehet ha a másik nem tud célozni,10km-ről hiába szór nem egyszer nézem mikor más játszik már mert kilőttek hogy lófaszt nem talál el de úgy hogy mint az 5 duplacsövű ágyút elsütötte már aztán a jóval gyengébb hajót max megkarcolta vele,az meg a sokkal nagyobb tűzgyorsaság miatt folyamatosan eltalálja a nagyobb lomhább hajót.Sokan azt hiszin cod hogy odalövök ahol a hajó van holott a nagy lópikulát pláne destroyernék jóval elé kell lőni hogy pont belefusson,sokszor a szálkereszten már nem is látszik a hajó annyira elé kell lőni mégis sorra süllyesztem el az ilyen gyengébb hajókat,pár gyújtólövedék elég jól sebzi.Csak sokszor mikor már 1-2 lövedék kéne besoroz egy sziget..stb mögé,ha mázlid van és alacsony a hegy még eltalálhatod.