banner
A Wargaming új MMO játéka
  • kHares
    Szerintem bb-el a legnehezebb játszani, pláne az amcsi oldallal. Nagyon lomhák, 34 sec újratöltés és a randomnak leginkább kitéve a találati arány. Hiába méred be jól az enemy sebességét és irányát, amikor a két oldalán lecsobban az összes lövedék fölszisszen az ember. Lőttem már dupla citadellát a New York-al 18km-ről másik bb-nek aztán két teljes salvo is mellément a 7km-re partravetett cruisernek. RNG

Tanács? Prém fiók és fölrakni a zászlót ami +50% xp-t ad. Miután nagyon lomha kell neki a lőtáv még ha pontatlan is ezért a +16% lőtáv fölszerelés megvételét javaslom. Hogy mennyire kell elélőni valakinek arra ráérez az ember minél többet játszik. Javaslom az overtarget marker mod használatát, ez mindig mutatja kinek mennyi hp-ja van, milyen messze és mennyi idő míg a lövedék odaér.
    Ha kigyulladsz és csak egy helyen nem kell feltétlen eloltani mert teljesen meg lehet gyógyítani. Heavy ill. citadell sérülést pl. nem nagyon, ez light. Szokásos tanács próbáld csak az oldalát mutató hajót lőni ap-val, ne mutatsd a sajátodat ami mondjuk roppant nehéz a new york-al. Térképen nagyon figyelni ha valahol dd bukkan föl már elkanyarodni.

Nekem így 30 csata volt átlépni, 40,6k átlagsebzéssel. Ja a T4 Myogi-val 41,2k a sebzésem, szomorú valahol.
    Kedvenc pillanatom a New York-ban: torpedókat "kicselezve" elkanyarodok 2 repülő squadtól de pont 1 darab elérte a hajó leghátsó részét a lapátnál. Bumm, magazine detonation. Igen, ott tartjuk a lőszert, a víz alatt kell hűteni a lapátra fölszerelve, ezért olyan lomha a kanyarodás :)