banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Sendrov
    A Myogi még fullosan is elég vacak, pedig a kapitányom is jól ki van már gyúrva. Egy csomó harcmodort próbáltam ki vele:
    -Távolsági tüzér: Kb. 15 km-ről folyamatosan lőttem az ellent. Eredmény: 82 lövés, rettenetes szórás, 9 találat, ebből 1 cici. Felejtős.
    -A kritikus helyekre rohanás, hogy tűztámogatást adjak a csapattársaknak: Ez igen változó eredményt hozott. Közepes távolságból az összes lövésem az ellenfél hajója körül potyogott le. Távolság- sebesség- és iránybecslés hiába van rendben, ha az őrült nagy szórás miatt minimális a találat és a sebzés. Így a gyakorlatban a többiek támogatása abból áll, hogy miután megjelenek a színen mindenki engem lő, így amíg én leégek a vízvonalig a többieknek van idejük elmenekülni.
    -És ami bevált: DD-nek használom a Myogit. :) Szigetek között bujkálok, lopakodok majd hirtelen 3-5 km-ről megtorpedózom az ellent 356mm-es AP lövegtűzzel. Garantált az 1-2 citadell csatahajóknak, vagy az instant kill a cirkálóknak. És már menekülök is. Menekülés közben a hátsó dupla toronyból még leadok egy búcsú sorozatot. Ja és minden más hajóra úgy tekintek, hogy sokkal erősebb nálam. Nem állok le senkivel sem párbajozni. :)
    Szóval a rettenetesen pontatlan Myogival csak a közelharc jött be. A gyenge páncélozás miatt abból is csak az "üss és fuss".