banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Master91
    Torpedózás tényleg más tészta, tudom mert mostanában csak DD-vel megyek :D

van hogy már a csata elejétől kezdve akciózok, van hogy vagy 10 percig csak úszok az árral mire az utolsó pár hajóhoz oda tudok kerülni hogy szórjam a palackokat

cirkálókat messziről kerülöm, mert 50x meg fordul a hajóval az ellenfél mire oda ér a torpedó, ő meg 1-2 sorozattal szét szed rögtön röhögve. Nehéznek mondanám, sőt, azt mondom hogy nehéz jónak lenned folyamatosan.

Volt hogy csapatból jött velem egy oldalra egy cirkáló azon a köcsög pályán ahol 2 nagy sziget van középen egy csatornával, és ketten lezúztunk egy oldalt, de volt olyan is hogy kicsit elkalkuláltam a dolgokat, és 2 perc múlva már a halakkal beszéltem

Első skillnek minden féle képpen a körtét húzd ki, és tudd, hogy a repülő és a hajó az ellenféltől hány km-re tud téged ki spottolni.

6.4km ha jól emlékszem a 4-es japó DD ahol spottolják, 7km-ig úszik a palack. Szóval 600métered van rá fordulni az ellenfélre és bemérni a lövést

azt szeretem mikor találok egy olyan BB-t ami pont a másik irányba néz az ágyúval, és egyedül is van, akkor oda merek menni hozzá 5-6 km-re hogy kioldjam a gombot, aztán meg csak jöhet a dmg