banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Dewri
    Mint az amcsik. A Des Moinessel már lehet normálisan játszani, előtte meg 3 tier nem annyira élvezetes, milliós kredit és százezres xp költségekkel, hogy több száz csatát kelljen átkínlódni (már ha nem fizet be az ember némi zsét, hogy szabad tépéből átlapozza az ilyeneket ugye...). Japán tier8 alaphajó ágyúi 155 mm? Ezmiez? Tier8-ban mit keres 155 mm? Azzal az ágyúval kell összelőni egy új hajótestet és a fejlesztett ágyút, hát persze...

Szóval nekem nagyon nem tetszik, ami a tier7 után van mindkét cirkálóágon. De erre jó a tesztszerver, meg lehet nézni van e értelme játszani. Amivel a botok is 3 sorozatból szétcsapnak, azzal nyilvánvalóan nincs értelme... A tesztelés eddigi eredményei alapján nekem a japán csatahajó vonal jön be leginkább, aztán az amcsi csatahajók a futottak még kategória. Amcsi cirkálók tier6-ig, japán tier3-4.

A rombolókat nem tudom tesztelni, mert a gépi ellenfelek továbbra is úgy cikáznak, hogy képtelenség eltalálni őket (mivel már akkor tudja, hogy hova lövök, mikor megnyomom az egérgombot, így nem nehéz: tier5 hordozót nem bírtam eltalálni 4 db hatos sorozat torpedóval 5 km-ről egyszer se!! egy hordozót!!!), ember ellen meg nem rak be a gép, nem játszik senki úgy látom...
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.08.28. 17:06:35