banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Dewri
    Szövegértési gondokkal nem én égetem magam...

Azt írtam, hogy botok ellen játszva is hülyék a saját emberek, de van esély nyerni, mert csak 7 ellenfél van. Külön ki van emelve, hogy mindkét esetben szar a csapat. Külön nagybetűvel írva... Akkor hol az ellentmondás?

Sehol nem írtam, hogy a botok jobbak az embernél. Azt írtam, hogy pontatlanabbul lőnek, ezért van idő célozgatni ellenük. Egész pontosan hol látod, hogy azt írtam jobbak az embernél? Mert én sehol... Azt írtam, "ha nem vigyázol, eldózerolnak". Nem azt, hogy jobbak... Külön ott van, hogy "nem érik el az emberi szintet". Még korábban írtam egyszer, hogy a magas szintű CV durvább, mint az emberi CV, ha közelről harcolsz velük. A CV. Nem a botok jobbak...

A videó reklámozása sem tűnik szenzációhajhászásnak. Annyit írtam (mivel akkor még azt hittem, hogy HE lőszerrel ment végig, amivel egyébként valóban durva lett volna az eredmény...), hogy "HE lőszerrel nem semmi összelőni 10 citadelt és 5 killt". Ennyi. Ez az egy mondat vesz rá embereket a Montanás játékra? Ez az egy mondat azt sugallja, hogy "korszakalkotó csata" van a videóban? Mert akkor elmegyek reklámszakembernek, ha ennyi elég a jó kampányhoz...

Szerintem kötekedni politikai fórumokra járj inkább, ott szívesen fogadják az ostoba hozzászólásokat is...